Een van de meest verslavende managementgames daalt in prijs op consoles

Een van de meest verslavende managementgames daalt in prijs op consoles

Na de goede ontvangst van Two Point Hospital blijft Two Point Studios naam maken in een niche-genre dat het benadert vanuit een ruimdenkende filosofie gebaseerd op speelbaarheid en esthetische toegankelijkheid, door ons deze keer de controle te geven over een universiteit.

Zo werd geboren Two Point Campuseen simulatie- en managementspel met veel humor. die nu op bijna alle platforms op Amazon is afgeprijsd, met de Xbox One en X Series editie geprijsd voor slechts €19,99 – de helft van de RRP van €39,99. Maar het is ook afgeprijsd voor PS5 en Nintendo Switch:

Dit spel is ontwikkeld door Two Point Studios en uitgegeven door SEGA. Volgens de premisse van het hilarische Two Point Hospital, in dit strategiespel zullen we een universiteitscampus moeten beheren en zorgen ervoor dat studenten hun academische doelen halen, vrienden maken met leeftijdsgenoten en deelnemen aan allerlei cursussen.

De aangeboden editie is de Enrolment Edition, een speciale editie die omvat de fysieke versie van het spel, een kaart van de campus universiteit, een universiteitsprospectus met details over de personages en activiteiten die op de campus worden aangeboden en Two Point DLCwaartoe Two Point Campus en Two Point Hospital behoren. Dit alles in een exclusieve speciale doos.

We zouden kunnen zeggen dat dit een Sims-achtig managementspel is, zeer vermakelijk om rustig te spelen. En ook al is dit genre gebonden aan de PC (om begrijpelijke redenen), het spel gaat goed om met een controller en de console versies zien er geweldig uit.

En is het de moeite waard? Nou, Two Point Campus is een zeer leuk, met knipogen beladen en betaalbaar managementspel.. Je hebt een geweldige tijd met het bouwen en runnen van je eigen universiteit (beter dan toen we er studeerden) en het bouwt voort op de sterke punten van het vorige spel om een nieuwe onderneming te bieden, met een fijn afgestemd tempo en een overlopend gevoel voor humor.

Dus nu weet je het: als je van managementgames houdt of een nieuwe titel een kans wilt geven, profiteer dan van het feit dat Two Point Campus: Enrolment Edition is afgeprijsd op PS5 voor €29,99, op Xbox One en X Series voor €19,99 en op Nintendo Switch voor €32,99.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *