Amazon reactiveert de Metroid Prime 4 pre-order website en haalt deze uren voor de Nintendo Direct naar beneden, krijgen we nieuws over de Switch exclusive?

Amazon reactiveert de Metroid Prime 4 pre-order website en haalt deze uren voor de Nintendo Direct naar beneden, krijgen we nieuws over de Switch exclusive?

Wij slapen vandaag ook niet. Maar niet uit venijnigheid (wat wij zijn), maar omdat er een nieuwe Nintendo Direct is, die ons weer een glimp laat zien van de games die de komende maanden naar de hybride console komen. We vragen ons allemaal af of Metroid Prime 4 op het evenement zal zijn.

Het is duidelijk dat naderende exclusives zoals Bayonetta Origins, Kirby’s Dream Land Deluxe of Zelda Tears of the Kingdom op de stream zullen staan, die zal ongeveer 40 minuten duren.

Weet je nog wat er gebeurde met Bayonetta 3? Na een aankondiging in 2017 bleef het spel in de schaduw tot afgelopen zomer… en een paar maanden later gaven we al was aan onze favoriete heks.

We geloven allemaal dat het weer gaat gebeuren met Metroid Prime 4, maar we weten niet of het de Nintendo Direct van vanavond wordt. Onnodig te zeggen dat Hollow Knight: Silksong er ook een is om naar uit te kijken..

Er is zeker beweging rond Metroid Prime 4, wat erop wijst dat vanavond… (vanaf 23:00 Spaanse tijd) zullen we nieuws hebben. Wie weet, toch?

Amazon ‘knoeit’ met Metroid Prime 4

Wij geloven niet in toeval – betekent dit dat Samus terugkomt in de Nintendo Direct? Nee, maar niets zegt ons iets anders.

Na het uitstekende Metroid Dread in 2021 beleeft de Nintendo-saga een tweede jeugd op media- en commercieel vlak, wat de geruchten over een mogelijke Metroid Prime remaster/remake op Nintendo Switch heeft aangewakkerd.

Insider Wario64 legde een paar uur geleden de doos van Pandora bloot. In de kleine uurtjes van de ochtend wees hij erop dat Amazon heeft de pre-order website voor Metroid Prime 4, met een prijs van 59,99 dollar, opnieuw geactiveerd..

Dit is natuurlijk niet de eerste keer dat Metroid Prime 4 beschikbaar is voor pre-order op Amazon. Vertel dat maar aan al diegenen die het 5 jaar geleden hebben besteld en nog steeds wachten.

Echter, is het toch opvallend dat enkele uren voor een Nintendo DirectAmazon heeft de vermelding van het spel op hun marktplaats bijgewerkt. Toeval?

Een paar uur later besloot Amazon de vermelding opnieuw te wijzigen, met de volgende verklaring Metroid Prime is nu ”Tijdelijk niet beschikbaar”.Wat betekent deze zet, en heeft het iets te maken met de Nintendo Direct van vanavond?

Eigenlijk betekent het misschien helemaal niets, of misschien is het zelfs gewoon een luide vertraging voor de Retro Studios-titel. Op dit moment weten we verder niets, maar het is verdacht dat deze verandering nu pas plaatsvindt.

Aan de zijlijn van Metroid Prime 4, misschien geeft de Nintendo Direct van vandaag ons wat nieuws over Metroid Prime Remakeeen project dat nooit is bevestigd door Nintendo, maar waarover maanden geleden al geruchten gingen.

Hoe dan ook, we zullen moeten wachten op de viering van de Nintendo Direct. Vanaf 23:00 uur Britse tijd wonen we het eerste evenement van de Big N in 2023 bij, een 40 minuten durend evenement waar we (fingers crossed) Metroid Prime 4 en Hollow Knight Silksong hopen te zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *