De gouden PSP die Pharrell Williams in 2008 bestelde heeft een nieuwe eigenaar, een beroemde rapper die er zelfs mee pronkt in zijn nieuwste video.

De gouden PSP die Pharrell Williams in 2008 bestelde heeft een nieuwe eigenaar, een beroemde rapper die er zelfs mee pronkt in zijn nieuwste video.

Je ziet in beweging de PSP van goud die Pharrell Wiliams in 2008 bestelde, omdat de rapper Drake heeft het laten zien in zijn nieuwste videoclip “Jumbotron Shit Poppin“.

Deze beroemde en bekende rapper heeft de mythische PlayStation Portable die een jaar geleden werd geveild voor bijna 20.000 dollar in totaal en die is 14-karaats geelgoud verguld. met een gewicht van 397,5 gram.

Een van Sony’s handheld consoles kost wereldwijd misschien een aardige duit, maar waarschijnlijk niet zoveel als het exemplaar dat door Drake is geveild en gekocht.

Deze Massief vergulde Sony PSP is verkrijgbaar op de website van JOOPITER en wordt zelfs geleverd met een koffer met motieven om de console te versieren.

Net als zijn legendarische 14-karaats gouden Blackberry, wilde Pharrell een unieke PSP“, aldus de productbeschrijving op de officiële website.

In 2008 bestelde hij een kast van 659,7 gram 14-karaats goud om de plastic kast te vervangen. Hij bestelde ook een aangepaste Goyard-koffer voor opslag en vervoer, die bij de PSP is inbegrepen.“.

Elk origineel spel moet anders aanvoelen op de console.

Het ziet er echter uit als een gewone PSP, behalve de gouden behuizing zoals te zien is in de officiële Drake video voor zijn nummer Jumbotron Shit Poppin; dit alles samen met andere dure en vreemde objecten.

Volgens Vanity Fair waren veel van deze objecten… creaties op maat van Jacob & Co.een juwelier die al tientallen jaren verbonden is met de hip-hop scene.

De legendarische muziekproducent Pharrell Williams verkocht er een aantal via zijn nieuwe veilingwebsite – hierboven vermeld – en onder hen was de PSP in kwestie.

Na iets meer dan een week bieden dat begon bij 10.000 dollar, werd het afgesloten met de beschrijving dat “de PSP is in gebruikte staat. Het vertoont wat gebruikssporen, vooral aan de achterkant.“.

Het lijkt een PSP 1000met een scherm en RAM dat in latere revisies niet werd geüpgraded; voor het geval iemand 20k aan de handheld wilde uitgeven.

Dit was voor ons het beste aan PSP, een console die PlayStation door laat gaan met zijn PS4 consoles en PS5 op de desktopmarkt.

Wat denk je van de Pharrell Wiliams’ gouden PSP in opdracht heeft Drake als eigenaar??

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *