Zelda Tears of the Kingdom gaat helemaal los tijdens Direct: spectaculaire nieuwe trailer, collector’s edition en nieuwe amiibo bevestigd

Zelda Tears of the Kingdom gaat helemaal los tijdens Direct: spectaculaire nieuwe trailer, collector’s edition en nieuwe amiibo bevestigd

Zoals we je vanmorgen al vertelden, was The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom een van de sterren van de Nintendo Direct van vanavond, en we komen steeds dichter bij de release op Nintendo Switch.

Nintendo sloot zijn Direct af met een nieuwe trailer voor Zelda: Tears of the Kingdom, waarin enkele van de nieuwe mechanismen worden getoond, waaronder enkele nieuwe voertuigen. en één van de theorieën te laten vallen waar al geruime tijd naar gehint werd.

Aan het einde van de trailer horen we een “I beg you, lend him your power”, een onschuldige zin die hint naar het feit dat Zelda zou meer gewicht kunnen hebben in dit tweede avontuur en speelbaar zijnzelfs met Link’s krachten.

Technisch ziet Tears of the Kingdom er geweldig uit, en wellicht wordt er inderdaad gebruik gemaakt van een of andere nieuwe techniek om de graphics nog verder te verbeteren.

Je kunt de trailer hierboven bekijken om je eigen conclusies te trekken over het plot, de nieuwe gameplay mechanics of de eerder genoemde nieuwe voertuigen.

Daarnaast heeft Nintendo ook de collector’s edition van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomdie zal bestaan uit een steelbook, pin set, artbook en andere extra’s, die je hieronder kunt zien.

Het zal verkrijgbaar zijn in fysieke winkels, wat goed nieuws is na de problemen om de beperkte editie van Xenoblade Chronicles 3 in de MyNintendo Store te bemachtigen.

Bovenop dit alles, Nintendo heeft ook bevestigd dat er een nieuwe Link amiibo komt.met het uiterlijk van het spel (en het standbeeld dat we een paar maanden geleden zagen), ook voor de lancering van het spel.

Het beste van alles is dat Nintendo de releasedatum voor 12 mei heeft herbevestigd. ruimt alle twijfels over een mogelijk verder uitstel opwat ongetwijfeld geweldig nieuws is voor Nintendo Switch gamers, en vooral fans van The Legend of Zelda serie.

Als je meer wilt weten, kun je onze Nintendo Direct recap lezen, evenals het laatste nieuws over Pikmin 4 en de aanstaande komst van Game Boy en Game Boy Advance op Nintendo Switch Online.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *