Heeft Rare ook de opvallende gelijkenis opgemerkt tussen Zelda Tears of the Kingdom… en Banjo-Kazooie? en Banjo-Kazooie?

Heeft Rare ook de opvallende gelijkenis opgemerkt tussen Zelda Tears of the Kingdom… en Banjo-Kazooie? en Banjo-Kazooie?

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom heeft nu een lange gameplay trailer met veel nieuwe informatie (maar ook enkele onbekenden).

Terwijl fans al gek worden van het pre-orderen, ondanks het gedoe met het prijskaartje, hebben ze een interessant detail opgemerkt: de redelijke gelijkenis tussen Zelda Tranen van het Koninkrijk… y Banjo-Kazooie: Hobbels en kuilen.

Een gelijkenis die niet onopgemerkt is gebleven door Rare zelf, de makers van het spel, die deze tweet hebben gepubliceerd om ons eraan te herinneren dat Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts is beschikbaar op Xbox Game Pass als onderdeel van Rare Replay. Een herinnering “zonder bijzondere reden”.

Waarom lijkt Zelda Tears of the Kingdom op Banjo-Kazooie: Bumps and Potholes?

Banjo-Kazooie: Bumps and Potholes was het derde en laatste hoofddeel van Banjo-Kazooie, uitgebracht in 2008 in Xbox 360na de ontwikkeling van de eerste Xbox, en nog met de verse herinnering aan de twee Nintendo 64-spellen… die veel beter werden ontvangen.

De critici en het publiek waren niet erg vriendelijk over “Nuts & Bolts”, hoewel het wel fans won voor zijn originele aanpak: meer dan springen en platformen, richtte het zich op avontuur en voertuigen modificeren met gevonden onderdelen.

Iets wat erg lijkt op wat we zullen kunnen doen in Zelda TotK: in verschillende shots in de trailer gebruikt Link een magische kracht om onderdelen te verenigen en voertuigen te creëren.een grondvoertuig, een ballon en een gemotoriseerde drone.

Het maken van voertuigen lijkt een van de belangrijkste speelbare nieuwigheden van de nieuwe Zelda op Switch te zijn… hoewel het niet helemaal origineel is, Rare introduceerde het al in een spel uit 2008!

Laten we echter hopen dat deze het beter doet dan Banjo-Kazooie, want Bumps and Junk was… een bliep voor de franchise waarvan ze niet zijn hersteld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *