Waar een PS5 kopen in Spanje: deze winkels hebben regelmatig voorraad

Waar een PS5 kopen in Spanje: deze winkels hebben regelmatig voorraad

Artikel bijgewerkt op 12 februari 2023: we hebben prijzen gewijzigd en winkels toegevoegd die een stabiele PS5-voorraad hebben in Spanje.

Het beste nieuws dat we hadden kunnen hebben om het jaar te beginnen is dat. de PlayStation 5 heeft eindelijk een stabiele voorraad in de meeste winkels. U kunt er zelfs een krijgen voor een geweldige prijs op Amazon, maar alleen op uitnodiging.

Maar je hoeft niet op Amazon te wachten om je uitnodiging te accepteren als je dolgraag de PlayStation 5 wilt uitproberen. De stabiele voorraad van Sony’s nieuwe console brengt de PS5 eindelijk bij ons thuis, en met geweldige games erbij.

Zo kun je je begeerde console krijgen, samen met alle accessoires en games die je nodig hebt om hem in stijl uit te proberen en niet alleen te hebben om hem te bewonderen, hoewel, met wat het heeft gekost om hem op voorraad te hebben, is de PS5 nu in de uitverkoop. PS5 voorraad stabiel, zo voelt het.

Net zoals het vroeger onmogelijk was om er een te vinden, zijn er nu tal van winkels waar cEen PS5 kopen in Spanjedus we laten je achter met een lijst van de meest populaire winkels die regelmatig voorraad hebben om een PS5 te kopen.

Koop een PS5 bij Media Markt

PS5 bij MediaMarkt

Goed nieuws: je kunt een PS5 kopen bij Media Markt en het komt net op tijd voor Valentijnsdag. Concreet kost deze standaard PS5 bundel met de games God of War: Ragnarök en The Last of Us Part I 679 euro en arriveert deze week. Je kunt het ook ophalen.

Een ander interessant pakket dat bij Media Markt verkrijgbaar is, is dit pakket met de PS5, de games God of War: Ragnarök en The Last of Us Part I en een PS Store-kaart ter waarde van €20 die juist daarom €20 meer gaat kosten: €699. Als u wilt, kunt u nog wat extra’s toevoegen om de console veilig te stellen, zoals drie of vier jaar garantie of een geheugenupgrade naar 500 GB of 1 TB.

Koop een PS5 bij Carrefour

PS5 bij Carrefour

Carrefour is de winkel met de meeste opties voor om een PS5 te kopen. Om een of andere reden vindt u hier verschillende pakketten met prijzen die omhoog of omlaag gaan, afhankelijk van wat ze bevatten, hoewel ze ook heel betaalbaar zijn gezien alles wat ze bevatten. Een van de pakketten bevat namelijk drie spellen voor 699,90 euro.

De meeste van deze pakketten bevatten een spel, zodat u de console kunt uitproberen zodra u hem ontvangt, en andere bevatten zelfs een tweede DualSense om samen te spelen. Sommige consoles zijn digitaal, maar de PS5 digitaal is nog steeds een goede optie met meerdere voordelen ten opzichte van de schijfversie.

Koop een PS5 bij Fnac

PS5 bij Fnac

U kunt ook een PS5 kopen bij Fnac en het zal aankomen voor Valentijnsdag. U kunt het deze week thuis ontvangen of het zo snel mogelijk ophalen om uw verrassing voor die speciale persoon voor te bereiden.

Het pakket dat bij Fnac te koop is, is het klassieke standaard consolepakket met het spel God of War: Ragnarök in digitaal formaat, alles voor 624,99 euro. Een van de meest betaalbare pakketten op de lijst.

Koop een PS5 bij El Corte Inglés

PS5 bij El Corte Inglés

Een andere optie is een PS5 kopen bij El Corte Ingléswaar je de standaard PS5 kunt krijgen met God of War: Ragnarök in digitaal formaat, The Last of Us Part I in fysiek formaat en een PSN-kaart van €20 voor €699,90, een zeer acceptabele prijs voor alles wat erin zit.

De console kan 24 uur per dag worden geleverd, wat betekent dat de console beschikbaar is in de magazijnen van El Corte Inglés en binnen één werkdag naar u kan worden verzonden. Maar wees gewaarschuwd: de voorraden zijn beperkt, dus denk er niet te veel over na.

Koop een PS5 bij Amazon

PS5 op Amazon

Tot slot, als u alleen de console wilt kopen zonder games of add-ons, kunt u zich wenden tot de reus van de marktplaats. En je kunt een PS5 kopen op Amazon in de standaardversie voor slechts 549,99 euro, de goedkoopste prijs op de lijst. Dat klopt, alleen met uitnodiging.

Invitational purchasing is een invitation-only inkoopsysteem dat. beoogt een meer geordende winkelervaring te bieden wanneer er een voorraad is van een product waarnaar zeer veel vraag is, zoals het geval is met de nieuwe console van Sony: alleen degenen die vooraf een uitnodiging hebben aangevraagd, kunnen deze in handen krijgen.

Dankzij Amazon’s uitnodiging systeem, als het gaat om het kopen van een PS5, krijg je de eerste voorkeur…Hoe kom je er dan aan? Nou, het enige wat je hoeft te doen is je uitnodiging aanvragen en als je aanvraag wordt goedgekeurd, sturen ze die naar je e-mail met een toegangslink zodat je het gewenste product kunt kopen als het in voorraad is. In dit geval een PS5.

Dat klopt, de uitnodigingslink is slechts 72 uur geldig. en je hebt drie dagen om de aankoop te doen. Als je de uitnodiging niet binnen die tijd gebruikt om een product te kopen, vervalt hij en moet je opnieuw een aanvraag indienen en wachten tot hij je wordt toegestuurd. Dus als je een PS5 voor Valentijnsdag wilt bemachtigen, raden we je aan te kiezen voor een van de bovenstaande opties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *