Hogwarts Legacy Gids en Cheats

Hogwarts Legacy Gids en Cheats

Er is een groot aantal mensen die helemaal weg zijn van het universum van Harry Potter gecreëerd door J.K. Rowling, maar tot nu toe zijn de videogame-adaptaties die we hebben gehad beperkt gebleven tot zeer vermakelijke voorstellen, maar binnen ontwikkelingen die bedoeld zijn voor een jonger publiek en zonder een duidelijke speelsterkte.

Maar de dingen zijn veranderd met Hogwarts Legacyeen actie-rollenspel ontwikkeld voor de belangrijkste platforms, dat zich afspeelt in het Harry Potter-universum dat ons zo aan de haak heeft geslagen, en nu onder een dieper en uitgebreider voorstel.

Daarom is het, vanwege de onmetelijkheid van de Hogwarts Legacy, essentieel om een gids te hebben die ons kan begeleiden in die eerste uren waarin we de leercurve meten.

Dus we gaan je de beste tips en trucs geven voor het voltooien van Zweinstein Legacy bijna in zijn geheel, en om het avontuur zo magisch mogelijk te maken.

Hogwarts Legacy: tips, trucs en alles wat je moet weten om het spel 100% uit te spelen.

Het Harry Potter spel waar we allemaal op hebben gewacht

Hogwarts Legacy is dat spel meeslepende open-wereld role-playing game waar de gebruikersgemeenschap al jaren om vraagt, en die het magische universum van de Harry Potter boeken in zich opneemt.

Deze keer speelt Hogwarts Legacy zich af in de 19e eeuw, waar we de rol van een leerling of student zullen spelen met het idee een dreiging te ontrafelen die de magische wereld wil vernietigen.

Plan en eerste stappen

In een verhaal dat zich afspeelt in de jaren 1890 beginnen we als student in het vijfde jaar. We moeten de delen die ons door het Ministerie van Toverkunst worden gegeven aanvankelijk voltooien, en dit gebeurt door verkenning, het verkrijgen van extra informatie en het verkrijgen van ervaringspunten.

Onze tovenaar kan oude magie manipuleren, en moet helpen ontdekken waarom de vergeten magie weer is opgedoken en wat het inhoudt, om te proberen de vernietiging van het koninkrijk te voorkomen.

We kunnen het personage aan het begin van het avontuur creëren, en hun uiterlijk, huis en geslacht kiezen. Je kunt het lichaamstype aanpassen en accessoires toevoegen.

Naarmate we vorderen, krijgen we toegang tot betere spreuken, talenten en vaardigheden.

Dit wordt bereikt door in-game uitdagingen door het verkrijgen van ervaringspunten om in level te stijgen. De meest voorkomende uitdagingen zijn gevechtsuitdagingen, maar er zijn ook verkenningsuitdagingen, evenals uitdagingen uit de veldgidspagina’s en de kamer van de menagerie.

Naarmate we vorderen, leren we nieuwe toverspreuken uitspreken, nieuwe drankjes brouwen en gevechtsvaardigheden beheersen.

We zullen ook lessen kunnen volgen, meer als onderdeel van de plot, en gevechtsvoorwerpen kunnen verwerven door handel en ambacht, die we vrijspelen met ervaringspunten.

Je kunt ook vriendschappen sluiten met andere personages, waardoor nieuwe vaardigheden vrijkomen en er zelfs een paar zijmissies te ontdekken zijn.

Belangrijkste kenmerken

In Hogwarts Legacy zullen we een open wereld kunnen verkennen door Zweinstein Castle, Hogsmade, The Forbidden Forest en absoluut alle landen die hen omringen.

We zullen in staat zijn de tovenaar te zijn die we willen en deze aan te passen, spreuken te leren, drankjes te brouwen, planten te kweken en zelfs fantastische dieren te verzorgen.

We zullen ons eigen huis hebben, ook relaties aangaan en zelfs vaardigheden leren volgens de personages die we ontmoeten.

We krijgen al die magische vijanden waar we van houden uit de romans en films, zoals trollen, duistere tovenaars, kobolden en nog veel meer.

Hogwarts Legacy Gids en Cheats

Onze eerste aanbeveling is dat je ons artikel bekijkt over de 11 dingen die je moet weten voordat je Hogwarts Legacy gaat spelen, want het zal je helpen in die eerste paar uur.

In het begin zullen we veel twijfels hebben, dus hebben we een artikel gemaakt voor u om te weten welk huis u moet kiezen, met alle verschillen, inclusief hoe u van huis kunt veranderen.

Er zullen ook twijfels zijn als het gaat om de toverstaf, en wij helpen u de juiste te kiezen, rekening houdend met de kern, de flexibiliteit of de lengte.

Evenzo de mogelijkheid om de tijd te veranderen, aangezien de titel dag- en nachtcycli kent, en je die naar believen kunt veranderen voor het verschijnen van bepaalde wezens en queesten.

Als je eenmaal de kamer van de menagerie hebt, kun je die aanpassen, maar ook veel andere dingen.

Zoals je in de video’s hebt gezien, is een van de essentiële voorwerpen de bezem, en we vertellen je precies hoe je eraan komt.

Naast de bezem is het essentieel dat we de nijlpaard krijgen zodat we ermee kunnen vliegen.

Na een paar uur ziet u een reeks deuren met nummers erop en wij vertellen u hoe u ze moet openen.

Je komt ook een reeks oogkassen tegen, en we geven je de procedure om ze te openen.

Hoewel je al een paar spreuken hebt, hebben we je de lijst gegeven van alle beschikbare spreuken en hoe je ze allemaal kunt vrijspelen.

Ook de lijst van alle Daedalus sleutels die bestaan, een verborgen zoektocht die je zeker niet wilt missen.

En als je je hebt afgevraagd of je de beroemde Azkaban gevangenis kunt bezoeken, hebben we al je twijfels opgelost.

Met dit compendium van trucs heb je dus alles wat je nodig hebt, niet alleen voor de eerste uren van het spel, maar ook voor de rest van het avontuur, waar je zeker dankbaar voor zult zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *