Hi-Fi Rush’s coole easter egg die knipoogt naar The Evil Within, en kan wijzen op een derde deel in de saga…

Hi-Fi Rush’s coole easter egg die knipoogt naar The Evil Within, en kan wijzen op een derde deel in de saga…

Wat een verrassing kregen we met Hi-Fi Rush. We kwamen bij de Xbox Developer Direct enthousiast aan om meer te weten te komen over Redfall, Minecraft Legends, TESO en Forza, en werden ook weggeblazen door het nieuwe spel van Tango Gameworks, dat op dezelfde dag als de aankondiging werd uitgebracht.

Het is een fenomeen dat wonderen heeft verricht met Hi-Fi Rush (hoewel misschien niet in alle gevallen juist), zoals ook. is de titel out of the box beschikbaar op Xbox Game Pass..

We misten spellen als Hi-Fi Rush, dat meer lijkt op een titel uit de jaren 2000 of het Dreamcast-tijdperk dan op een huidig spel. Het voorstel is een succes, waarbij het beste van verschillende genres (hack and slash, ritme en adventure game) wordt gered.

Een van de beste aspecten van Hi-Fi Rush is de humor. En dit komt van de hand van grappige verwijzingen, knipogen en easter eggs. naar andere spellen, films en saga’s.

Bovendien speelt Tango Gameworks een spel van misleiding en geeft ons verschillende knipogen naar The Evil Within saga.saga, waarvan een derde deel wordt verwacht in de komende jaren.

Hi-Fi Rush loopt “vooruit” op The Evil Within 3.

Het is misschien te gewaagd om het te zeggen, maar Hi-Fi Rush biedt verschillende momenten die het bestaan van een derde spel in de horrorsaga suggereren.

Het is bekend dat Tango werkt aan een ander, groter project voor Microsoft, en fans hopen dat het The Evil Within 3 wordt. Ze hebben deze ontwikkeling eigenlijk al veel eerder overwogen, maar ze hebben het spel uiteindelijk veranderd in wat uiteindelijk Ghostwire Tokyo zou worden….

Misschien heb je deze easter egg van Hi-Fi Rush niet opgemerkt, want het gebeurt in een fractie van een seconde en je moet goed kijken om het te zien.

Nogmaals, dit is een easter egg van The Evil Within. Het impliceert niet dat The Evil Within 3 momenteel bestaat, maar het is een grappige verwijzing die geruchten op sociale media heeft aangewakkerd.

Meer bepaald is de knipoog verborgen in het laatste deel van het spel, net voor de confrontatie met de eindbaas. Chai en zijn metgezellen nemen een lift naar de bovenste verdieping, waar Kale, de directeur van Vandelay Corporation, zich bevindt.

Net voordat de pre-combat film begint, zien we een groot bord dat aangeeft dat we de 776e verdieping hebben bereikt.. Maar kijk naar de onderkant van het paneel (hier kun je het zien).

Naast nieuws van de dag en weerberichten, kunt u het volgende bericht lezen: ”Vervolg op populaire survival horror franchise aangekondigd”. Wat betekent dit paasei?

Er zijn twee opties. Ten eerste, dat het een knipoog is naar de aankondiging van The Evil Within 2 destijds, of gewoon een kleine grap om fans met een verwrongen gezicht achter te laten.

En de tweede: dat het echt een kleine teaser is, wat zou duiden op de actieve ontwikkeling van The Evil Within 3.. Vermoedelijk wordt het exclusief voor Xbox en PC, zoals het geval was met andere Bethesda-spellen.

Het is duidelijk dat de knipoog verwijst naar The Evil Within, want de andere spellen van Tango Gameworks zijn Hero Dice (voor mobiel) en Ghostwire Tokyo, dat volgend jaar maart naar de Xbox komt..

Is The Evil Within 3 in ontwikkeling, of is het gewoon een Tango grapje? We weten het niet, maar we zullen Hi-Fi Rush moeten blijven spelen om erachter te komen wat er nieuw is. De titel is beschikbaar op Xbox X|S Series, Xbox One, Windows, Steam en Game Pass.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *