Hoe maak je Harry Potter, Hermelien en Ron in Hogwarts Legacy met de Character Editor?

Hoe maak je Harry Potter, Hermelien en Ron in Hogwarts Legacy met de Character Editor?

Hogwarts Legacy speelt zich vele jaren voor de gebeurtenissen in de Harry Potter-saga af, en hoewel we verre familieleden van verschillende hoofdpersonen uit de Harry Potter-saga ontmoeten, zien we de hoofdpersonen nooit.

Ni Harry, Ron o Hermelien zijn verkrijgbaar bij Hogwarts Legacy… maar wat niet faalt is de creativiteit van de fans als ze een character editor met mogelijkheden.. Dus, als je het probeert, kun je met deze karakters spelen, of tenminste iets wat erop lijkt.

Een gebruiker genaamd JJBGaming deelt… diverse tutorials over de Hogwarts Legacy character editor. zodat u stap voor stap het proces van creatie van Harry, Hermelien en Ron binnen het spel..

Hieronder staan de belangrijkste, maar u moet weten dat er nog veel meer op zijn YouTube-kanaal staan, zoals Newt Scamander van Animal Fantastic, Tom Riddle, Carlo Kannewasser, Severus Sneep… en zelfs… Kendall Jenner (hoewel we niet denken dat ze in de Harry Potter films zat).

Hoe maak je Harry Potter in Hogwarts Legacy.

(embed)https://www.youtube.com/watch?v=phdQR6QVtO0(/embed)

Hoe Hermelien Granger maken in Hogwarts Legacy

(embed)https://www.youtube.com/watch?v=XToZGCj-n8w(/embed)

Hoe maak je Ron Wemel in Hogwarts Legacy?

(embed)https://www.youtube.com/watch?v=wOOgiZmkbFs(/embed)

Uiteraard, het resultaat is niet 100% nauwkeurigmaar er is veel gelijkenis met de acteurs en actrices van de films. We hopen dat deze informatie u heeft geholpen en hier laten we u een reeks extra gidsen na die zeer interessant voor u zullen zijn om het spel ten volle te blijven benutten.

Hier laten we u achter met hoe u van huis kunt veranderen in Hogwarts Legacy na het kiezen van de Sorteerhoed of hoe u GRATIS een exclusief masker en tuniek kunt krijgen voor de lancering op PS5, Xbox serie X|S y PC.

Mis ook geen gidsen zoals hoe je kisten opent met een oog, hoe je deuren opent met nummers, alle spreuken in Zweinstein Legacy en hoe je ze ontgrendelt, het kiezen van een toverstok, hoe je de bezem krijgt, hoe je Azkaban bezoekt of 11 dingen die ik wou dat ik had geweten voordat ik Zweinstein Legacy speelde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *