De beste easter eggs, knipogen en geheimen van Hogwarts Legacy: multijugos potion, giant squid…

De beste easter eggs, knipogen en geheimen van Hogwarts Legacy: multijugos potion, giant squid…

Hogwarts Legacy zit vol geheimen. Het kasteel is zo groot dat spelers sommige van de knipogen en verwijzingen die Avalanche Software heeft achtergelaten voor het plezier van Harry Potter-fans over het hoofd kunnen zien.

Daarom hebben we hier verzamelde enkele van de beste easter eggs en knipogen naar het Harry Potter universum, boeken en films. die je niet mag missen in Hogwarts Legacy. Wees gewaarschuwd, als u wilt genieten, kunt u hier beter weggaan, want u vindt SPOLIERS.

Draco dormiens nunquam titillandus.

Als je een echte fan bent van de Harry Potter saga weet je ongetwijfeld wat deze zin betekent. De vertaling zou zijn “Kietel nooit een draak als hij slaapt”. [enishetZweinsteinmotto

Goed, wilde het spel zelf een eerbetoon brengen aan deze mythische zin… met een muurschildering die in het kasteel te vinden is. In een gigantische geanimeerde scène zien we het motto letterlijk tot leven komen als een mannetje een slapende draak wakker maakt.

Het vat van de vuurbeker

Eeuwige roem wacht op de winnaar van de Toverschool Cup! Maar eerst moet de naam in de kelk worden gedaan. De vierde roman en film is een van de meest geliefde en de Hogwarts Legacy wilde zijn verhaal niet vergeten.

De juwelenkist met de vuurbeker is te vinden in het spel. En deze competitie met hoge inzet is niet nieuw, noch voor Harry Potter, noch voor de leerlingen van Zweinstein. Het Toverschool toernooi dateert uit de 13e eeuw.

Golden Snitch fladdert

We weten niet of deze opent bij het slot, maar wat wel duidelijk is, is dat het een van de meest iconische objecten in de saga is. Hoewel er geen Zwerkbal is met een reden, Hogwarts Legacy bevat de Gouden Snaai.

Als we op het laadscherm van ons personage letten, zien we haar rondfladderen. Het kan ook verschijnen tijdens het verkennen van het kasteel en in de gemeenschappelijke ruimtes. Zullen we het ooit kunnen vangen? We hopen het…

Reuzeninktvis

Zweinstein heeft altijd al een wat… tentakelachtige mascotte gehad. De reuzeninktvis van het meer wordt beschreven en genoemd in de romans en in de titel van Avalanche Software krijgen we hem eindelijk te zien en niet slechts één keer…

De eerste is gemakkelijk te vinden, want die verschijnt in het volle zicht in de missie waarin we op een bezemsteel leren rijden. Echter, is er een aangename verrassing als je bij Slytherin hoort.. We moedigen je aan om een spreuk af te vuren op de ramen van de gemeenschappelijke ruimte… Hier zie je het resultaat.

Sneep, dit ruikt naar multijuicedrank.

Het beroemdste drankje van de saga verschijnt ook in het spel met een kleine verborgen easter egg. Als je een studenten grap wilt zien voel je vrij om te kijken in het meisjes toilet in Professor Fig’s klas..

Het lijkt erop dat Hermelien samen met Myrtle de Wener niet de enige was die op het idee kwam. om het multijuice drankje te gebruikenWie is wie in Zweinstein? Een mysterie dat we op dit moment niet kunnen oplossen. Kijk uit voor de laatste verwijzing, het kan een spoiler zijn.

Problematische voorouder

De Gaunt familie heeft altijd een vreselijke reputatie gehad. Afkomstig van het bloed van Salazar Slytherin, hebben de Gaunts altijd hun bloed zuiver willen houden…. In Hogwarts Legacy we kennen Ominis Gaunt die verwant is aan een bekend personage in de saga die we liever niet noemen of die niet genoemd mag worden.

Zo verander je van huis in Hogwarts Legacy na het kiezen van de Sorteerhoed of hoe je een GRATIS exclusief masker en gewaad krijgt voor de lancering op PS5, Xbox serie X|S y PC.

Mis ook geen gidsen zoals hoe je kisten opent met een oog, hoe je deuren opent met nummers, alle spreuken in Zweinstein Legacy en hoe je ze ontgrendelt, het kiezen van een toverstok, hoe je de bezem krijgt, hoe je Azkaban bezoekt of 11 dingen die ik wou dat ik wist voordat ik Zweinstein Legacy speelde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *