9 PC en Steam Deck games, in de aanbieding voor minder dan 10 euro, die zeker een hit zijn als je van role-playing, open-world adventures of platformers houdt.

9 PC en Steam Deck games, in de aanbieding voor minder dan 10 euro, die zeker een hit zijn als je van role-playing, open-world adventures of platformers houdt.

Het weekend komt eraan, en dat betekent dat je meer tijd hebt om videogames te spelen, dus wat is er beter dan een nieuw spel voor een onweerstaanbare prijs? Maak je klaar, want je gaat ontmoeten 9 PC-spellen van hoge kwaliteit tegen bodemprijzen op Steam die ook compatibel zijn met Steam Deck

Het platform van Valve viert het Steam Festival, een evenement dat eindigt op 13 februari (net als veel van deze aanbiedingen) en biedt een aantal exclusieve demo’s. Zin om System Shock Remake uit te proberen?

Het maakt niet uit of je meer houdt van RPG’s, platformers of adventure games, want deze gevarieerde selectie heeft alle ingrediënten om je voor iets veel belangrijkers te winnen: hun kwaliteit.

En de prijs, natuurlijk. Deze 9 games voor PC en Steam Deck kosten minder dan 10 euro. elk, met kortingen tot 85% die het kopen ervan op Steam tot een waar genot maken.

Het is een koopjesactie die geen enkele Sonic, RPG of horrorfan mag missen. Hetzelfde geldt voor Lord of the Rings of mythologie, dus maak je klaar.

En als klap op de vuurpijl zijn ze allemaal 100% compatibel met Steam Deck. Zonder verder oponthoud, laten we kennismaken met de 9 games tegen bodemprijzen op Steam die je dit weekend niet mag missenen je zult zeker de jackpot winnen.

9 geweldige games voor PC en Steam Deck voor een geweldige prijs en die ideaal zijn voor liefhebbers van RPG, platform of open wereld, naast andere genres:

Midden-aarde: Schaduwen van de oorlog

Een van de beste RPG’s gebaseerd op het universum gecreëerd door J.R. Tolkien. Middle-earth: Shadows of War is het vervolg op Shadows of Mordor.die ons uitnodigt om ons eigen leger van orcs op te richten en het op te nemen tegen de krachten van de Duistere Heer, Sauron. Het is nog steeds een wonder.

Er staat je een geweldig rollenspel te wachten, waarbij elk personage uniek is dankzij het Nemesis-systeem. Als je van het Lord of the Rings-universum houdt en je eigen fantasieverhaal wilt smeden, aarzel dan niet om deze moderne klassieker voor slechts €5,99 (85% korting) op Steam in handen te krijgen.

Midden-aarde: Schaduwen van de oorlog Review

Godslasterlijk

We onderschatten vaak talent van eigen bodem, en Blasphemous is daar het beste voorbeeld van. The Game Kitchen uit Sevilla bestormt de markt met deze prachtige titel, dat is een perfecte mix tussen hack and slash, roguelike en RPG. Blasfemisch definiëren is absurd, want als je het eenmaal speelt begrijp je alles.

Als De boeteling is het jouw missie om het koninkrijk Cvstodia te redden van Het Wonder, een verschrikkelijke vloek die alle inwoners van jouw wereld kwelt. Je zult bloed zweten om de zware gevechten en levels te overwinnen, maar voor slechts 6,24 euro (75% korting) is het de moeite waard.

Recensie van Blasfemisch

Ni no Kuni: Wraak van de Witte Heks

Als je op zoek bent naar een Japanse RPG, dan is Ni no Kuni: Wrath of the White Witch je beste optie. Level 5 is een studio gewend aan succes, maar met het spannende verhaal van Oliver op zoek naar zijn moeder behaalden ze een van hun beste werken. En dit is de geremasterde versie.

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch is… een RPG in Studio Ghibli-stijl, met heerlijke animatietechnieken.een levende wereld en briljant ontworpen vijanden. Het is nog steeds een van de grote JRPG’s op de markt van vandaag, dus hem krijgen voor 9,99 euro (80% korting) is een cadeautje.

Recensie van Ni no Kuni: Wrath of the White Witch remastered

Code Ader

Een oosterse Dark Souls? Hier is het, en met een zeer bijzondere visuele toon, gemaakt in Bandai Namco.. Het is geen spel dat bekend is bij het grote publiek, en dat maakt Code Vein juist tot een heel bijzonder werk. Het is een perfecte mix van RPG en soulslike.

Ga gevaarlijke kerkers binnen om de Lost te stoppen, wezens uit een andere dimensie die je bang maken vanaf het eerste moment dat je ze ziet. Maar maak je geen zorgen, want je hebt de steun van de AI en je vrienden, en een groot arsenaal. Koop het voor €7,49 (85% korting) op Steam.

Code Vein Review

Crypte van de NecroDancer

Als je een 2D roguelike mixt met een ritmespel, zal het resultaat veel lijken op Crypt of the NecroDancer… maar we betwijfelen of het ooit zo goed zal worden. De jongens van Brace Yourself Games hebben zichzelf bekroond met dit indiejuweeltje, dat geprijsd is op Steam.

Met de prachtige muziek van Danny Baranowsky of je eigen tracks (in MP3 formaat), is Crypt of the NecroDancer. een intense roguelike die je uitnodigt om te blijven spelen… terwijl je de beat bijhoudt. Aarzel niet om je tanden erin te zetten, want hij is verkrijgbaar voor 2,95 euro (80% korting).

Recensie van Cadence of Hyrule, de Zelda spin-off gebaseerd op Crypt of the NecroDancer

Darksiders Genesis

De Darksiders-franchise van THQ weet ons al jaren voor zich te winnen met zijn hectische actie, diepe lore en spectaculaire graphics. Het was echter pas bij de komst van Darksiders Genesis dat we getuige waren van de oorsprong ervan.. En het beste van alles is dat het met een merkbare verandering van de gameplay kwam.

Deze keer verruilen we de derde persoon voor het bovenaanzicht, terwijl we het epos van strijd en oorlog beleven om Lucifer zelf te stoppen. Veel kerkers, veel wapens, veel actie en een kleine dosis RPG’s wachten op je. Koop het voor €7,49 (75% korting) op Steam.

Overzicht Darksiders Genesis (PC)

Sonic Generaties Collectie

Het beste cadeau voor een Sonic fan. Sega’s egel is onlangs 30 jaar geworden, maar met zijn 20e verjaardag zou een van de beste 3D-spellen van de franchise komen. Ja, we hebben het over het prachtige Sonic Generations, dat in zijn PC-versie zijn volledige potentieel ontketent.

Sonic en zijn vrienden krijgen te maken met een nieuwe bedreiging: een dimensionaal gat dat hun verleden terugbrengt. In de huid van zowel de moderne als de klassieke Sonic ben je getuige van de meest beruchte gebeurtenissen uit de geschiedenis van de egel.. Dit juweeltje is voor slechts 4,99 pond (75% korting) verkrijgbaar op Steam, en wel in de meest complete versie.

Sonic Generaties review

Amnesia Wedergeboorte

De meest verwrongen terreur (maar ook de meer avontuurlijke kant ervan) komen samen in Amnesia Rebirth, het meest recente deel van de saga van Frictional Games (tot de komst van Amnesia The Bunker). Als Tasi Trianon is het je missie om te ontdekken waarom je je midden in de Algerijnse woestijn bevindt.

Het goede aan Amnesia Rebirth is dat het twee kanten heeft: een gericht op verhaal, puzzels en avontuur, en de andere gericht op meer viscerale horror.. Onnodig te zeggen dat het een van de grote horrorgames van de laatste tijd is, tegen een knockdown prijs (voor 7,24 euro, 75% korting) op Steam.

Amnesia Rebirth Review

SOMA

En we eindigen met een ander pareltje van Frictional Games, dat de psychologische terreur van Amnesia verlaat om in de Atlantische Oceaan te duiken. SOMA heeft een paar jaar achter zich, maar het is nog steeds… tot op de dag van vandaag is het het meest angstaanjagende onderwater avontuur dat we ons kunnen herinneren.Kun je overleven in PATHOS-II?

In de uitgestrektheid van de Atlantische Oceaan ontdek je een vreemde faciliteit, geregeerd door een kwaadaardige AI, mechanische beesten en nachtmerrieachtige wezens. Om het nog erger te maken, je hebt nauwelijks een manier om jezelf te verdedigen… maar er is altijd een uitweg, altijd. Start dit sci-fi horroravontuur voor €7,24 (75% korting) op Steam.

SOMA Review

Zij zijn 9 geweldige spellen die je niet mag missenVoor deze prijzen zijn ze een geweldig cadeau om een nieuw spel op PC en Steam Deck te starten. En het beste van alles is dat er genoeg variatie is om alle soorten gamers aan te spreken.

Als je op Steam Deck speelt, wil je misschien deze 10 games bekijken die het meeste uit het systeem halen. we beloven dat je weinig vergelijkbare ervaringen zult hebben op een Steam Deck.

Welke van deze 9 geweldige PC en Steam Deck games springt het meest in het oog? Schiet op, want de meeste van hen zal op maandag 13 februari terugkeren naar de oorspronkelijke prijs.dan sluit het Stoomfestival zijn deuren tot de volgende editie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *