Resident Evil 4 Remake behoudt het messengevecht tegen Krauser, maar het wordt heel anders dankzij een van de nieuwe mechanieken.

Resident Evil 4 Remake behoudt het messengevecht tegen Krauser, maar het wordt heel anders dankzij een van de nieuwe mechanieken.

Capcom heeft het iconische mes duel tot de dood vs. Krausermaar in Resident Evil 4 Remake kan er een verschil zijn met Resident Evil 4 dankzij een van de nieuwe mechanieken.

Resident Evil 4 Remake voor PS4, PS5, Xbox X Series X|S, PC en Steam Deck heeft kwaliteit en belofte getoond sinds het vorig jaar werd onthuld, en na de laatste details in video’s samen met de nieuwe functies, is het duidelijk dat het de originele game op een grote manier wil updaten.

Maar toen het bedrijf de geruchtmakende remake van het spel aankondigde, vroegen velen zich af hoe trouw het zou zijn; een insider zei onlangs dat het zeer trouw zal zijn, ook al zijn er details veranderd.

Het antwoord lijkt “vrij getrouw” te zijn, want zelfs delen zoals het eiland zijn nagemaakt. Maar fans wilden weten of de onvergetelijke scène van het gevecht op leven en dood met Krauser er nog zal zijn en of het op enigerlei wijze is veranderd.

Dat gevecht vindt, in het origineel, volledig plaats via Quick Time Events. In dat opzicht, en in die scène, was RE4 het dichtst bij een actiefilm, een toon die misschien ver af stond van wat we in de Resident Evil-serie hebben gezien.

Regisseurs Yasuhiro Ampo en Kazunori Kadoi werden geïnterviewd door Game Informer, Mesgevecht tegen Krauser zit nog steeds in Resident Evil 4alleen is het nu gebaseerd op het nieuwe parry systeem in plaats van QTE’s.

In feite was het juist deze combat die het nieuwe parry-systeem inspireerde, omdat Capcom een manier zocht om het moderner en reactiever te maken.

Leon met Krauser op PS4 of Xbox Series X|S is coverwaardig.

Volgens Kadoi, de pareren in Resident Evil 4 Remake werkte zo goed dat het uiteindelijk als bijzaak aan de rest van het spel werd toegevoegd.

Toen de parry-mechaniek eenmaal was ingevoerd, wilde ik het vanaf dat moment en zodra ik het origineel speelde ook in het origineel doen.

Toen werd het pas echt interessant.“. Het is duidelijk dat de strijd tegen Krauser in Resident Evil 4 Remake wordt iets om te zien; en om te spelen, natuurlijk.

Maar vooral hoe andere Quick Time Events in het spel zijn aangepast aan het plezier van het avontuur – heeft Capcom iets speciaals bedacht?

In het GI-artikel wordt ook nogal wat nadruk gelegd op de stealth in Resident Evil 4 Remakemet een nieuw stil moordwapen en alternatieve routes door missies voor wie dit pad verkiest.

Fans zijn nog steeds bezorgd over twee details van de remake die hen niet helemaal hebben overtuigd, maar het spel is nu beschikbaar voor pre-order in afwachting van de aanstaande release.

Dus daarmee is de vraag opgelost, Resident Evil 4 Remake houdt het messengevecht tegen Krauser anders dankzij pareren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *