Duke Nukem 3D, DOOM, Final Fantasy 7, Red Dead Redemption 2 en meer verbeeld door een AI als jaren ’80 actiefilms.

Duke Nukem 3D, DOOM, Final Fantasy 7, Red Dead Redemption 2 en meer verbeeld door een AI als jaren ’80 actiefilms.

De IA is nog steeds op dreef, omdat het zich nu heeft voorgesteld hoe games zouden zijn in PS4PS5, PS5, Xbox, Switch, PC of Steam Deck zoals Duke Nukem 3D, DOOM, Final Fantasy 7 of Red Dead Redemption 2 zoals films uit 1980.

Dit is al gezien in andere voorbeelden met bekende spellen en saga’s, maar ook met Elden Ring sinds de VanSoftware spel verscheen ook als een fantasie film uit de jaren 80.

Deze keer zijn ze van andere spellen en verschillende saga’s, want zoals de Kunstmatige intelligentie is zo breed het kan dat doen met allerlei oude of nieuwe franchises.

En aangezien dit donkere tijden zijn, is het altijd goed om te kijken hoe deze spellen zouden zijn geweest als ze in 1980 een verfilming hadden gehad.

Deze video’s van klassieke games omgezet in live-action films zijn gemaakt door kunstenaars die AI gebruiken om ze in films om te zetten.

Deze keer komen, naast de reeds genoemde, de spellen Mortal Kombat, Street Fighter 2, Starcraft en Chrono Trigger aan bod.

Dit is de Rockstar Games’ Wilde Westendit is van de NetherRealm Studios spelhier zie je de wildste FPS, het beroemdste vechtspel is hier en de RTS van Blizzard is te zien in deze video.

AI pakt games en verandert ze in jaren 80 films.

Maar ga niet te ver, want hier zie je de id Software speldeze andere video laat zien wat de JRPG van Square Enix en eindelijk hebben we weer een Japans rollenspel van de studio.

Van wat in de video’s te zien is, zijn enkele van de beste die van Red Dead Redemption, Duke Nukem 3D, Street Fighter 2 en Mortal Kombat..

De rest is best goed, maar lijkt niet zo veel op de spelletjes. Hoewel erkend kan worden dat de Starcraft en Doom hebben ook hun punt en enige gelijkenis..

Inmiddels is het duidelijk dat dit al een trend is onder content creators en vanaf nu zullen ze soortgelijke video’s blijven maken, die we zullen delen wanneer we kunnen.

Voorlopig zijn ze Duke Nukem 3D, DOOM, Final Fantasy 7, Red Dead Redemption 2 en meer spellen door een AI bedacht als jaren ’80 actiefilms..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *