Resident Evil 4 Remake heeft misschien nieuwe schatten, maar Capcom sluit ze af als DLC

Resident Evil 4 Remake heeft misschien nieuwe schatten, maar Capcom sluit ze af als DLC

De première op PS4PS5, PS5, Xbox Series X|S, PC en Steam Deck voor Resident Evil 4 Remake komt binnenkort en Capcom bereidt mogelijk nieuwe toevoegingen voor op schattenmaar na een DLCDe Resident Evil 4 update zou deze verandering hebben.

Niets bevestigd voor nu, maar als dat zo is, wat collectibles “kan alleen worden verkregen” als u de schatkaart voor Resident Evil 4: Uitbreiding.

Volgens de beschrijving van het item op de Xbox Store zal deze downloadbare content – die alleen in de Xbox Store beschikbaar is – te downloaden zijn. alleen beschikbaar voor Resident Evil 4 Deluxe Edition– wijst je op een schat die “kan alleen via deze methode worden verkregen“.

Dit suggereert niet meer en niet minder – zoals GamesRadar+ stelt – dat als je de kaart niet hebt, de schat waar ze het over hebben niet te vinden is in de Resident Evil 4 remake.

Ontdek de verborgen schatten die op je wachten!“, staat als preview in de winkel en is gezien op ResetEra. “Met deze kaart zullen extra schatten worden geplaatst in het hele spel.

Sommige van deze schatten kunnen alleen via deze methode worden verkregen.“. Het is niet de eerste keer dat collectibles tegen betaling worden verborgen.

Leon op PS5 en Xbox zal meer moeite moeten doen voor het spel.

Dat ja het is frustrerend voor fans dat ze aan de ene kant zorgen voor 0 veranderingen, terwijl ze aan de andere kant dit soort collectibles snijden of toevoegen die door betaalde DLC zijn opgesloten.

Het voegt ook een dualiteit toe, want iets zijn exclusief voor de Deluxe Edition van Resident Evil 4 Remake zal niet beschikbaar zijn bij de fysieke editie van het spel.

Voorlopig wordt gesteld dat dit Resident Evil 4: Uitbreiding schatkaart is niet apart verkrijgbaar, maar dat kan veranderen zodra het spel uitkomt.

Na het zien van de nieuwe screenshots en gameplay kregen we details over wat er nieuw is; iets wat ook niet goed is gevallen. Capcom toonde overigens de cabine scène, de nieuwe vijand en waarom de verandering van Ashley.

De ontwikkelaar bevestigde dat hij dit scenario behoudt en al in de eindfase van de ontwikkeling zit. De release maakt deel uit van de 61 meest geanticipeerde games van 2023, want hij komt al over een maand uit.

¿Capcom blokkeert nieuwe Resident Evil 4 Remake schatten na betaalde DLC?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *