Teraincursies van Tandemaus in Pokémon Scarlet en Purple: hoe het gemakkelijk te verslaan, beste pokémon en nadelen

Teraincursies van Tandemaus in Pokémon Scarlet en Purple: hoe het gemakkelijk te verslaan, beste pokémon en nadelen

Pokémon Scarlet en Purple hebben de Nintendo Switch stormenderhand veroverd. De nieuwe delen van de serie hebben veel exemplaren verkocht en het spel wordt door Game Freak ondersteund met nieuwe content en tijdelijke activiteiten.

Om de komst van Valentijnsdag te vieren, verwelkomen Pokémon Scarlet en Purple deze keer de Tandemaus teraincursies. In deze gids vertellen we je alles wat je moet weten om ze in te vullen.

Beschikbaar van 13 februari tot 14 februari voor Valentijnsdag.Tandemaus’ Teraincursions evenement zal ons toelaten deze kleurrijke pokémon te krijgen op teraincursies van 1 tot 5 sterren.

Teraincursies van Tandemaus in Pokémon Scarlet en Purple: hoe het gemakkelijk te verslaan, beste pokémon en nadelen.

Vergeet niet dat zodra deze teraincursies actief zijn, je moet zoeken naar hun icoontje op de kaart. Vrees niet, want deze teraincursies zijn niet exclusief en kan worden gevonden in beide spellen. Nu zijn er een paar dingen om in gedachten te houden.

Tandemaus is een pokémon van het Normal-type.maar het kan gevonden worden in deze invallen met alle 18 Teratypes. Daarom zou je verschillende beslissingen moeten nemen over welke pokémon het meest geschikt zijn om ermee om te gaan.

Wij raden u aan om Glimmoraeen pokémon die dankzij zijn Rock/Venom combinatie een uitstekende tegenstander van Tandemaus kan zijn. De beste aanvallen van deze pokémon zijn Deadly Spin, Toxic Wave, Toxic Charge y Zuur pantser.

In termen van wat u kunt krijgen, kunt u met deze teraincurisons een hoeveelheid van Teralitosen met snackingrediënten en specerijen o ervaringssnoepnaast andere beloningen.

Als je meer hulp nodig hebt, leggen we 9 dingen uit die je moet weten voordat je begint te spelen, de beste aanbevolen volgorde om het verhaal te verslaan, waar zijn alle inzetten en de volledige Pokédex van Paldea, en 6 andere geheimen die je misschien niet wist over het spel uit Nintendo Switch.

Als je het spel hebt uitgespeeld, leggen we uit wat er na het spel gebeurt, wat de vereisten zijn om alle Pokémon te laten evolueren, alle recepten en nutripowers, emblemen en linten en hoe je de 6-sterren teraincursies kunt vrijspelen.

We leggen ook uit hoe je snel geld krijgt, hoe je het type van een Pokémon verandert, hoe je Miraidon en Koraidon krijgt, hoe je Primeape evolueert in Annihilape, hoe je de evoluties van Eevee krijgt, hoe je Pikachu krijgt, hoe je de drie starters krijgt en hoe het fokken in de Picnic werkt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *