CD Projekt bevestigt dat The Witcher 3 Next Gen geen zichtbare genitaliën heeft en dat de genitaliën die in het spel te zien zijn ‘onbedoeld’ zijn.

CD Projekt bevestigt dat The Witcher 3 Next Gen geen zichtbare genitaliën heeft en dat de genitaliën die in het spel te zien zijn ‘onbedoeld’ zijn.

The Witcher 3 voor PS5, Xbox X|S Series, PC en Steam Deck is de bijgewerkte versie van het originele spel op PS4 y Xbox Onemaar CDPR maakte een fout die voor velen zichtbaar was: vagina’s.

Het lijkt erop dat de vrouwelijke genitaliën die in het spel verschenen niet op de Fantasy RPG met Geralt of Rivia in de hoofdrol. en belooft een update om ze te verwijderen.

Kotaku beweert dat in de versie gebaseerd op de Andrzej Sapkowski’s romans deze spelersapparaten, die een van de vele mods lijken te zijn die door fans zijn gemaakt.

In de originele The Witcher 3 lieten de frontale naakte vrouwen dit deel niet zien omdat ze niet ontworpen waren. Maar in de update voor PS5 en Xbox Series X|S Crookback Bog en Bruxas hebben zichtbaar schaamhaar en schaamlippen.

Gelukkig zijn dit de enige vrouwelijke NPC’s in het hele spel die naakt en frontaal te zien zijn zonder dat enig deel van hun lichaam wordt verhuld.

CDPR vertelde Kotaku dat het bedrijf “…We onderzoeken het en zullen de komende dagen meer informatie hebben.“Maar nu is bekend dat deze vagina’s een vergissing waren; althans dat bevestigen ze in een e-mail.

Zelfs als dit de achtergrond is, worden geen andere personages beïnvloed.

De next-gen versie van The Witcher 3: Wild Hunt bevat verschillende community mods die niet door CD Projekt RED zijn gemaakt, evenals talrijke verbeteringen die intern door de studio zijn gemaakt en geïmplementeerd.

Alles samenvoegen was een complex proces en de texturen in kwestie zijn een onbedoeld resultaat van de release-versie. We werken eraan om dit op te lossen.“.

Het bedrijf heeft toen niet verduidelijkt of deze vagina’s uit het spel zouden worden verwijderd, maar de media merken op dat het geen reactie heeft gehad; tot nu toe.

CDPR zelf heeft via e-mail aan de media bevestigd dat de schaamlippen samen met het schaamhaar uit het spel zullen worden verwijderd “omdat deze texturen niet aanwezig mochten zijn in de uitgebrachte versie van het spel.“.

De spel met Yennefer en Ciri behoort tot de 10 games die het maximale uit Steam Deck weten te halen, een avontuur dat kan worden voortgezet in de volgende games van de saga.

Er moet ook aan worden toegevoegd dat Andrzej Sapkowski zegt dat hij “plannen” heeft voor nieuwe The Witcher boeken, dus het Poolse avontuur breidt zich nog verder uit.

Nu is het alleen nog wachten op het moment waarop CD Projekt om zichtbare vagina’s te verwijderen in The Witcher 3 Next Gen. omdat degene die erbij zaten “onbedoeld” waren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *