Welk huis is het meest populair in Hogwarts Legacy? De PS5 en Xbox Series X|S trophies en achievements onthullen het, en het resultaat is verrassend… half verrassend

Welk huis is het meest populair in Hogwarts Legacy? De PS5 en Xbox Series X|S trophies en achievements onthullen het, en het resultaat is verrassend… half verrassend

Hogwarts Legacy laat ons eindelijk de tovenaar of heks worden die we altijd al wilden zijn en een avontuur beleven zoals jij dat beleefde Harry Potter in boeken en films. Natuurlijk, een van de grote keuzes van de saga is het niet missen van zijn afspraak in het spel.

We hebben het over het kiezen van een huis uit de vier beschikbare: Griffindor, Slytheryn, Hufflepuff o Ravenclaw. Het beslissysteem van Hogwarts Legacy is eenvoudig, maar deze keuze moet niet lichtvaardig worden genomen, want je zult niet meer terug kunnen.

Het populairste huis in Hogwarts Legacy is…

En natuurlijk, gezien het feit dat het een paar dagen geleden is sinds de première van de spel vragen sommigen zich af welk Zweinstein huis het meest populair was bij de spelers. en Harry Potter fans.

Nou, als we uitgaan van de PS5 en Xbox Series X|S trofeeën en prestaties in het spel kunnen we een juiste schatting krijgen om deze vraag op te lossen. Welk Hogwarts Legacy huis is het meest gekozen?

Nou, het resultaat komt niet echt als een verrassing, aangezien ambitie een kwaliteit is die opvalt bij de fans… dat en een beetje een badass willen zijn. Precies! Slytherin is het populairste huis in Hogwarts Legacyhet meest gekozen door de spelers.

Potterhead-fandom heeft altijd willen laten zien dat Gryffindor niet alles is, en hoewel het leeuwenhuis het op één na populairste is bij de spelers, zit Ravenclaw daar vlak achter. Let wel, de meme verandert niet: op de vierde plaats hebben we Hufflepuff.

En dit huis heeft veel aandacht getrokken omdat het ons een gemeenschappelijke ruimte laat zien die nooit eerder in de films is verschenen en omdat het de enige is die ons in staat stelt de Azkaban gevangenis in het spel te bezoeken. Curieus, nietwaar?

Sta ons toe u nog een extra stukje informatie te geven als u Slytherin heeft gekozen. Ga naar de gemeenschappelijke ruimte en gooi projectielen naar de ramen… je zult zien wat er gebeurt. Dit is een van de vele easter eggs die het spel ons heeft nagelaten.

Helaas voor nieuwsgierige spelers staat het spel je niet toe om de gemeenschappelijke ruimtes van de andere huizen te bezoeken, dus je wordt verwend in Hogwarts Legacy.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *