Zwevende kaarsen in Hogwarts Legacy: oplossing voor de kaart “Ghost of our love”.

Zwevende kaarsen in Hogwarts Legacy: oplossing voor de kaart “Ghost of our love”.

We gaan een heleboel puzzels moeten oplossen in onze Hogwarts Legacy spellen, sommige ingewikkelder en andere minder, maar de waarheid is dat een van de eerste die we gaan vinden, en die waarschijnlijk moeilijk op te lossen zal zijn, de drijvende kaarsen zijn die deel uitmaken van de “Spook van onze liefde” missie.

Volgens de huis waarin u bent ingeschreven in Hogwarts Legacyvindt u de kaart van het spook van onze liefde op een andere plaats, hoewel het gelukkig op dezelfde manier wordt opgelost.

Omdat we je hiermee willen helpen, gaan we je precies vertellen waar je de kaart van het spook van onze liefde in Hogwarts Legacy en de resolutie van de puzzel De volgende puzzel is die met de drijvende zeilen.

We doen de gids ook vergezeld gaan van een reeks kaarten om het allemaal veel sneller en efficiënter te maken.

Zwevende kaarsen in Hogwarts Legacy: oplossing voor de kaart “Ghost of our love”.

Zoals gezegd wordt de kaart met drijvende kaarsen op vier verschillende manieren geleverd, afhankelijk van het huis dat u aan het begin hebt gekozen Zweinstein Legacy, maar we vertellen je dat het allemaal in de loop van het hoofdverhaal is.

De kaart krijgen

  • Voor Gryffindor, na een gesprek met Sir Patrick Delaney-Poddmore in “The Hunt for the Lost Pages”, ligt de kaart in de crypte naast het spook.
  • Voor Slytherins, tijdens de quest “Scrope’s Last Hope”, ga je naar de grot onder Zweinstein. Eenmaal daar, moet je een offer plaatsen op de standaard en een verborgen deel van de grot waar de kaart ligt zal zich openen.
  • Voor Ravenclaw, tijdens de queeste voor “Ollivander’s Erfenis”, word je naar de Zuivelfabriek op Zweinstein gestuurd, waar je gevraagd wordt een puzzel op te lossen. Dit geeft je de kaart.
  • Voor Hufflepuff, tijdens de quest “The Prisoner of Love”, ga achter de winkel in Upperhogsfield en de kaart zal in een kist zitten.

De puzzel oplossen

Om de puzzel op te lossen moet je, nadat je de kaart hebt verkregen, naar het verboden bos gaan, maar wel ’s nachts.

Als je rechtstreeks naar de netlocatie van het verboden bos gaat, zou je bij een houten brug moeten verschijnen. We moeten echter linksaf slaan en naar de stenen brug gaan.

Eenmaal op de stenen brug moeten we onze toverstok met Lumos gebruiken en als je het goed hebt gedaan moet er een reeks kaarsen verschijnen.

Als de kaarsen verschijnen, hoeven we ze alleen nog maar door het verboden bos te volgen met Lumos en dan is de puzzel opgelost.

Zoals je ziet was het niet ingewikkeld, maar er kan enige twijfel bestaan over het verkrijgen van de eerste kaart en over het gebruik van de toverstok op een bepaalde plaats in het verboden bos.

Zo verander je van huis in Hogwarts Legacy na het kiezen van de Sorteerhoed, of hoe krijg je een GRATIS exclusief masker en gewaad voor de lancering van Hogwarts Legacy op PS5, Xbox serie X|S y PC.

Mis ook geen gidsen zoals hoe je kisten opent met een oog, hoe je deuren opent met nummers, alle spreuken in Zweinstein Legacy en hoe je ze ontgrendelt, het kiezen van een toverstok, hoe je de bezem krijgt, hoe je Azkaban bezoekt of 11 dingen die ik wou dat ik wist voordat ik Zweinstein Legacy speelde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *