Gran Turismo® 7 krijgt exclusieve PS VR2-functionaliteit

Gran Turismo® 7 krijgt exclusieve PS VR2-functionaliteit

Komt uit op 22 februari PlayStation VR2Sony’s nieuwe virtual reality viewer exclusief voor de PlayStation 5 (hij zou niet op de pc kunnen werken). De lanceringscatalogus zal bijna 40 games bevatten, en een van de beste zal er een van vorig jaar zijn, Gran Turismo 7.

Als je overweegt een PS VR2 te kopen (hier zijn onze indrukken), en je hebt Gran Turismo 7 vorig jaar al gekocht, van de 21 februari zul je het gratis kunnen updaten om PS VR2 compatibiliteit toe te voegen.

De update zal leiden tot Gran Turismo 7 naar versie 1.29, en vrijwel het hele spel zal speelbaar zijn in Virtual Reality. Daarnaast komt er een PS VR2 exclusieve modus.

Betreed de Gran Turismo 7 “VR Showroom” alleen met PS VR2.

De VR Showroom is een virtual reality-functie, exclusief voor PS VR2. Het is geen speelbare modus, maar een “showroom” waar je de meer dan 450 auto’s van Gran Turismo® 7 in volledig detail kunt bewonderen, in de hoogste definitie.

In de showroom kun je kiezen uit 12 verschillende achtergronden en de lichtomstandigheden veranderen. U kunt ze vanuit verschillende hoeken bekijken, ook in de auto.

Je hebt toegang tot de “VR Showroom2 van. de spel garage of van elke dealer.

Als je van auto’s houdt, kun je in deze modus geniet van de auto’s van Gran Turismo 7. In de gameplay kun je in alle single player en online modes (met als enige uitzondering natuurlijk de split-screen mode) genieten van meer realisme met eye-tracking, zodat je bijvoorbeeld uit je ooghoeken kunt kijken hoe de baan verder loopt.

Het is geen wonder dat Polyphony Digital meer functies wil toevoegen om de mate van detail van de auto’s, van binnen en van buiten, te waarderen, gezien hoe hard ze werken om elke auto na te maken…

De PS VR2-update van Gran Turismo 7 verschijnt op 21 februari, net op tijd voor de lancering van de kijker.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *