AuronPlay verschijnt weer om oorlogstrommels aan te kondigen: “ze gaan naar de klote”.

AuronPlay verschijnt weer om oorlogstrommels aan te kondigen: “ze gaan naar de klote”.

De wereld van Twitch en die vreemde parallelle werkelijkheid waarin streamers leven is op oorlogspad. De Spaanstalige gemeenschap blijft de protagonisten van controverses en Auronplay y Biyín leidt ze nu.

Nadat verschillende gebruikers racistische, antisemitische en intimiderende opmerkingen van het Twitter-account van Biyín (de partner van Auronplay) vonden, was de streamer er ook bij betrokken.

Auronplay is de laatste dagen overladen met beschuldigingen van alle kanten.zelfs van andere inhoudsmakers zoals Wismichu. Na dit alles kondigde de streamer aan dat hij Twitch voor een seizoen verlaat.

Nieuw bericht van Auroplay

Het lijkt er echter op dat Auron zou binnenkort klaar zijn om terug te keren. Een publicatie op Instagram heeft de netwerken in vuur en vlam gezet. De maker van de inhoud lanceerde een bericht via de verhalen van het sociale netwerk.

“Zoveel ratten de laatste tijd. Als het zover is, slaan we ze hard met onze rug, maak je geen zorgen. Ze schijten zichzelf onder. Dat was het bericht dat later werd verwijderd, hoewel het op de screenshots nog steeds te zien is.

We weten niet of dit de terugkeer van Twitchmaar velen denken dat hij zich binnenkort zal uitspreken over alles wat er de afgelopen dagen is gebeurd, hoewel er nog wat andere aanwijzingen waren dat zijn tijdelijke terugtrekking van het streamingplatform wel eens lang op zich zou kunnen laten wachten.

De populaire streamer AuronPlay heeft Twitch verwijderd uit zijn Twitter bio, wat betekent dat zijn vertrek van het platform langer kan duren dan oorspronkelijk verwacht. Hoe dan ook, het lijkt erop dat de streamer spats niet verdwijnen.

Het is belangrijk op te merken dat AuronPlay ook alle VOD’s van Twitch heeft verwijderd, behalve die van zijn laatste uitzending op het platform, waar hij te zien was terwijl hij zich verontschuldigde. Echter, dagen na zijn vertrek begonnen ze begonnen er veel ernstiger beschuldigingen te komen.

Ik ben erg uitgekeken op het internet. Ik heb een periode gehad waarin ik boze en chagrijnige streams heb geopend. Eén ding dat ik heel slecht heb gedaan op Twitch is een muur zijn. Ik was pissig en ik zou toch een stream openen, bekende ik. Ik heb me nooit geuit of mezelf gerespecteerd, Auronplay gaf commentaar op zijn vertrek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *