Koop Wild Hearts bij GAME winkels en ontvang een exclusieve cadeau-afdruk

Koop Wild Hearts bij GAME winkels en ontvang een exclusieve cadeau-afdruk

Monster Hunter heeft een nieuwe rivaal als het gaat om de jacht op grote beesten. Wilde Hartende nieuwe van EA en Koei Tecmo, arriveert op 17 februari en biedt een nieuwe formule voor coöperatief jagen en rollenspel. Ben je er klaar voor?

Nou, je kunt het spel nu pre-orderen bij GAME winkels en GAME.es. Als je Wild Hearts voor PS5 en Xbox Series X in handen krijgt, krijg je gegarandeerd een gratis cadeau. Alleen bij GAME krijg je een exclusieve print met het officiële artwork van het spel.

Wild Hearts, de veelbelovende rivaal van Monster Hunter

Wild Hearts is een nieuwe IP die sterk opkomt om een van de populairste saga’s van het moment uit te dagen: Monster Hunter. De makers van Dynasty Warriors stappen over van het musou-genre naar de jacht op grote beesten.

De Japanse inspiratie van de kemono (monsters) en de verschillende jachtomgevingen zullen fans van het meest mythische en feodale Japan versteld doen staan, terwijl hij experimenteert met allerlei wapens en een oude technologie, de karakuri.

Dankzij de karakuri kun je allerlei constructies, vallen en voertuigen bouwen waarmee je de kaarten kunt doorkruisen, je kunt verplaatsen en veel gemakkelijker monsters kunt uitschakelen. In Wild Hearts wacht je een immens aantal uren.

Dus nu je het weet, aarzel dan niet om Wild Hearts in handen te krijgen voor PS5 o Xbox X-serie bij GAME winkels of GAME.co.uk om een exclusieve print als cadeau te winnen. De jacht gaat door.

Hobby Consola’s voor GAME

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *