Shin chan game kondigt fysieke editie aan op PS4 en Nintendo Switch

Shin chan game kondigt fysieke editie aan op PS4 en Nintendo Switch

De Shin chan speldat een paar jaar geleden in Japan uitkwam voor Switch, kreeg afgelopen zomer eindelijk zijn langverwachte release in Europa en Amerika, voor Nintendo Switch, PS4 en PC, vertaald in het Engels (met Japanse stemmen).

Destijds bevestigde de uitgever van het spel buiten Japan, Neos Corporation, fysieke formaat edities van het Shin Chan spel (specifiek heet het. Shin chan: Mijn zomer met de professor – Oneindige week.

Shin Chan My Summer with the Professor is digitaal verkrijgbaar in de Switch leShop, de PlayStation PS Store en Steam, voor de prijs van €39.99 op Switch en 49,99 op PS4 en PC, maar als je het fysiek wilt hebben, moet je naar Limited Run Gamesdie zojuist zijn edities heeft aangekondigd.

Dit zijn de edities van Shin Chan My Summer met de leraar van Limited Run Games.

De Shin chan game krijgt twee verschillende edities voor de PS4 en Switch versies. De standaard editie gaat 39,99 dollar kosten (een snuifje minder in euro’s).

Maar er komt ook een Collector’s edition, voor 79,99 dollar. Die bevat het fysieke spel, een verzameldoos, de originele soundtrack op CD, een acryl diorama, een speld en twee ansichtkaarten met de prachtige omgeving van het spel.

Pre-orders beginnen op 21 februarien zal slechts een beperkte tijd beschikbaar zijn. Als u uw exemplaar wilt, moet u voor 26 maart pre-orderen.

Limited Run Games werkt anders dan andere winkels: na ontvangst van bestellingen beginnen ze met de productie, dus je bent verzekerd van een exemplaar als je het binnen die periode van een maand pre-ordert, maar je moet wel 8-9 maanden wachten tot het aankomt..

De zendingen worden gemaakt vanuit de Verenigde StatenGa jij Shin chan Mi verano con el profesor – La semana infinita kopen op Switch en PS4?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *