Olaf en Mirabel komen naar Disney Dreamlight Valley in de februari update, met nog veel meer in het verschiet!

Olaf en Mirabel komen naar Disney Dreamlight Valley in de februari update, met nog veel meer in het verschiet!

Geniet je van je tweede leven in de wereld van Disney? Of heb je het opzij gezet Disney Dreamlight Valley Bij gebrek aan nieuwe functies? Als het dat laatste is, hebben we goed nieuws, want morgen, 16 februari, komt er een nieuwe gratis update uit, The Festival of Friendship.

Gameloft geeft al een tijdje een preview van de inhoud van de update, maar vandaag hebben we de volledige patch notes, en die komen met belangrijke nieuwe features.

Mirabel uit Enchantment en Olaf uit Frozen zijn de hoofdrolspelers van deze Disney Dreamlight Valley update, die het verhaal uitbreidt met een nieuw hoofdstuk, maar zonder nieuwe biomen deze keer.

Maar er komen wel nieuwe aanpassingsmogelijkheden, speelbare details, veranderingen in de winkel en natuurlijk een nieuwe Star Trail (het equivalent van de season pass) met als thema de 100e verjaardag van de Walt Disney Company.

Alle nieuwe functies van de februari-update in Disney Dreamlight Valley.

De sappige nieuwe functie zal de uitbreiding van de geschiedenismet “The Forgetting”, waarin een sneeuwstorm de besneeuwde toppen treft.

Spelers zullen twee nieuwe bewoners aan de vallei kunnen toevoegen: Olaf van Frozen en Mirabel van Encanto (die wordt geleverd met zijn Mini-Casita).

Als je de Disney Star Trail 100krijg je exclusieve items geïnspireerd op real-world objecten en merchandising van de viering van de 100ste verjaardag van de Walt Disney Company.

Open de Premium Shopwaar je voorwerpen kunt kopen met maanstenen, d.w.z. de premium valuta van het spel, die je met echt geld kunt krijgen (kleding, meubels, huisdecoraties…). Deze winkel is anders dan die van Scrooge McDuck.

Omdat de valuta van deze winkel, Maanstenen, het equivalent is van echt geld, worden de gratis drops van Maanstenen verhoogd. die je kunt krijgen in de dagelijkse kisten: van 10 naar 50 maanstenen.

Dit zijn de belangrijkste nieuwe functies van de Disney Dreamlight Valley februari update. Er zijn ook veel bug fixesen andere details, zoals nieuwe karakter dialogenDe nieuwe personages kunnen elke muur op een andere manier versieren, de deuren in het huis veranderen, of de koelkast als kast gebruiken.

De uitgebreide lijst met veranderingen en correcties is te raadplegen op de website.

Disney Dreamlight Valley 2023 Roadmap.

Meer inhoud is onderweg in de komende maanden. Op April een nieuw Koninkrijk zal openen met nieuwe Lion King personages, en je April Star Trail zal een “viering van Disney Parken” zijn.

Later, in de vroege zomer komt er een nieuw mysterieverhaal, en in de loop van 2023 komen er nieuwe Koninkrijken, Karakters, Kleding en motieven, Meubilair en decor, en het meest interessante, een nieuwe modus. Multiplayer.

Op dit moment is er echter geen nieuws over de officiële release als free to play, dus we begrijpen dat Disney Dreamlight Valley een pay to play game blijft tot de tweede helft van 2023 (hoewel het op Xbox Game Pass staat).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *