Eind goed, al goed aan Hogwarts Legacy: oplossing voor de klokkenkaart

Eind goed, al goed aan Hogwarts Legacy: oplossing voor de klokkenkaart

Hogwarts Legacy heeft een aantal side quests en sommige daarvan geven je hints over hoe je ze kunt voltooien met behulp van een kaart. Soms kan dit een beetje lastig zijn omdat het niet erg nauwkeurig is.

Daarom helpen we je deze keer met het voltooien van de missie… All’s well that jingles well in Hogwarts Legacy en om de locatie van de locatie gemarkeerd op de kaart. Dit is wat je moet weten en doen om een Summoning Sorcery te krijgen. Voel je vrij om de video te bekijken:

Eind goed, al goed in Hogwarts Legacy: een oplossing voor de klokkenkaart.

Om deze queeste te activeren moet je eerst naar Enrietta’s Hideaway gaan. (locatie hieronder) en de kerker ontruimen. Daar zal je een kaart vinden met een aantal mysterieuze klokken. Nu moet je naar het onderstaande kasteel reizen.

Zorg ervoor dat je tussen level 20 en 30 bent, anders ga je het moeilijk krijgen. Nu hoef je alleen nog maar de exacte locatie te vinden die in de video is gemarkeerd en een puzzel op te lossen.

Om dit te doen moet je de klokken bedienen in de volgorde zoals getoond in de video. Het zou niet veel van een mysterie moeten zijn en je zult de missie voltooid hebben. En je weet wat ze zeggen… wat erin gaat komt eruit.

Dit is hoe je van huis kunt veranderen in Hogwarts Legacy na het kiezen van de Sorteerhoed of hoe je een exclusief masker en tuniek GRATIS kunt krijgen bij de release op PS5, Xbox Series X|S y PC.

Mis ook geen gidsen zoals hoe je kisten opent met een oog, hoe je deuren opent met nummers, alle spreuken in Zweinstein Legacy en hoe je ze ontgrendelt, het kiezen van een toverstok, hoe je de bezem krijgt, hoe je Azkaban bezoekt of 11 dingen die ik wou dat ik wist voordat ik Zweinstein Legacy speelde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *