Het heeft een Skyrim speler 11 jaar gekost om een van de meest basale functies van het spel te ontdekken.

Het heeft een Skyrim speler 11 jaar gekost om een van de meest basale functies van het spel te ontdekken.

Als we zeggen dat Skyrim is niet voor niets een speciaal spel. Weinig spellen hebben zoveel in hun mars als deze titel van Bethesda en weinigen geven nog zoveel anekdotes van 11 jaar na de lancering.

Ondanks het verstrijken van de tijd blijft The Elder Scrolls V Skyrim de krantenkoppen halen. Een tijdje geleden vertelden we je over de Skyrim prestatie die slechts 4% van de spelers heeft behaald, en vandaag is het tijd om het verhaal te horen van een speler… nogal ongelukkig, alles welbeschouwd.

Je weet al dat Skyrim een enorm spel is met veel dingen om te doen en opties om van het spel te genieten. Speel zoals je wilt is bijna een motto binnen deze titel, maar sommige gebruikers lijken een les of twee te hebben overgeslagen.

Skyrim geeft 11 jaar na dato nog steeds geheimen prijs

De Skyrim fan gemeenschap op Reddit is getuige geweest van een verbijsterende bekentenis. Een gebruiker met de naam kifflomkifflom verklaarde dat zojuist heeft ontdekt dat je in Skyrim kunt inzoomen op het personage als je met de camera in derde persoon speelt.

Dat wil zeggen, je kunt inzoomen om je Dragonblood kleiner te maken of de camera veel dichter bij je schouder te brengen. Nou, oké, we kunnen begrijpen dat deze functie over het hoofd is gezien… Het probleem is dat hij al 11 jaar Skyrim speelt.

Veel gebruikers hebben het ongeluk en de domheid van deze speler betreurd en anderen hebben hem gewoon in de zeik genomen. Maar we willen deze speler de hand reiken. Het duurde even voordat ik me realiseerde dat deze optie beschikbaar was.

Hoewel ik het ontdekte na 20 uur spel en niet 11 jaar na de release van deze, dat moet je erkennen als je het op console speelt, de camera zoom min of meer verborgen is. en wordt nooit gespecificeerd.

Terwijl het op de PC zo simpel is als het bewegen van het muiswiel, moet je op de console. de rechter joystick ingedrukt houden (R3, bijvoorbeeld) en beweeg dan de linker joystick omhoog of omlaag afhankelijk van het perspectief dat we willen hebben.

Wist je van deze functie? Het meest voorkomende antwoord zou ja zijn, maar hé, misschien heb jij hem ook over het hoofd gezien. In dat geval heb je het perfecte excuus om terug te keren naar Skyrim. Het is altijd interessant om terug te keren naar het besneeuwde gebied.

De waarheid is dat er details in het spel zijn die jaren later nog steeds worden ontdekt. Wist je dat ons lot in Skyrim als Dovahkiin aan het begin van het spel werd onthuld en dat weinigen dat beseften?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *