Dit is hoeveel je zou moeten uitgeven aan Marvel Snap als je alle kaarten en varianten wilt hebben.

Dit is hoeveel je zou moeten uitgeven aan Marvel Snap als je alle kaarten en varianten wilt hebben.

Hoeveel je zou moeten uitgeven aan Marvel Snap als je alle kaarten en varianten wilt hebben kaarten y varianten? Een speler heeft alles al gekocht in het spel van PC y mobieltjesdus hij heeft het zonder meer laten zien.

Deze gebruiker heeft alle Marvel Game Art Variantenduizenden uren in het proces om ze allemaal te kunnen kopen.

Gelanceerd in juni 2022 en ontwikkeld door Second Dinner met personages uit het Marvel Universum.In Marvel Snap kun je kaartvarianten kopen die alternatieve aspecten zijn van een kaart die je al hebt; cosmetica.

Er zijn meerdere manieren om varianten te krijgen: Season Pass, Reserves, Collectors, Tokens, aanbiedingen, en vele in-game evenementen.

In het algemeen en om elke variant te krijgen, moet je sinds de lancering gespeeld hebben, durven ze bij Dexerto te zeggen.

Dit is om de oudere varianten te kunnen kopen, aangezien er slechts enkele per dag worden aangeboden in de Marvel Snap Shop.

Op Steam kun je spelen als Spider Man en andere superhelden.

De content creator van het spel, Cody Snap, plaatste op Twitter de winkelpagina van een speler die elke variant lijkt te hebben gekocht die in het spel te koop is.

In het screenshot van de winkel van deze gebruiker kun je zien dat er letterlijk niets anders te koop is in de winkel.

Nu dan.Hoeveel zou het kosten om elke kaartvariant in Marvel Snap te kopen?? Volgens Marvel Snap Zone zijn er momenteel 1.106 varianten in het spel.

Maar als we meer in detail treden, zijn ongeveer 25% van de kaarten super zeldzame varianten en alleen beschikbaar in de dagelijkse aanbieding van 1.200 Gold, wat ongeveer 15$ is tegen de wisselkoers.

Er zijn ook zeldzame varianten – de meeste – en die kun je krijgen uit de winkel, de Season Pass of de Launch Week Celebration; in totaal ongeveer $10 per kaart.

Dan komen we bij de Ultimate Variants, die alleen gekocht kunnen worden in de Token Shop die toegankelijk is voor spelers met een verzamelniveau van 500; met andere woorden, je moet veel hebben uitgegeven om veel meer uit te geven.

Het is moeilijk om nu te weten hoeveel een speler moet uitgeven om elk van de kaarten te krijgen, aangezien ze moeten worden gekocht via het in-game tokensysteem.

Maar als minimum gemiddelde, is het waarschijnlijk dat deze speler zichzelf minstens een 11.000 dollar en een half jaar te leven heeft gelaten. krijgen alle artistieke varianten van Marvel Snap.

Wat is de beste manier om goud uit te geven in Marvel Snap? Dat is aan elke persoon, als je alle vaardigheden kent, kun je beter deze gids volgen.

Nu je weet hoeveel je moet uitgeven aan Marvel Snap als je alle kaarten en varianten wilt hebben…zou u dat willen doen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *