GAME kondigt nieuwe flash-aanbieding aan van het Trust GXT 860 Thura Semi-automatic RGB keyboard voor 12,99€ tot 26/01 of einde voorraad.

GAME kondigt nieuwe flash-aanbieding aan van het Trust GXT 860 Thura Semi-automatic RGB keyboard voor 12,99€ tot 26/01 of einde voorraad.

De nieuwe aanbod flits van GAME onderdelenlijst gamingomdat ze hebben aangekondigd dat de toetsenbord Trust GXT 860 Thura Semi-automatic RGB is op hun website afgeprijsd tot slechts € 12,99.

Dit is een goede en aanzienlijke korting ten opzichte van de oorspronkelijke prijs van € 39,99, maar het belangrijkste is de snelheid, want de actie loopt tot 26/01 of einde voorraad.

Spelspeciaalzaken hebben ook vaak aanbiedingen voor randapparatuur zoals deze, en verkopen naast spellen ook elektronica en allerlei merchandising.

Deze keer is het de keyboard Trust GXT 860 Thura Halfautomatische RGB tegen een schandalige prijs, die je kunt krijgen voor meer dan 60% korting en voor meerdere dagen.

De speciale prijs van het randapparaat zal zowel in de winkels als op de website van GAME.es verkrijgbaar zijn.

Kenmerken van de keyboard Trust GXT 860 Thura Halfautomatische RGB

  • Semi-mechanische toetsen: combineren de zachte touch van een conventioneel toetsenbord met het design.
  • en het gevoel van een mechanisch toetsenbord.
  • 9 regenboogkleuren met instelbare helderheid.
  • Speciale spelmodus om Windows-toetsen uit te schakelen.
  • Geavanceerde anti-ghosting functie met maximaal 16 gelijktijdige toetsaanslagen.
  • 12 multimedia sneltoetsen.
  • Verwijderbare polssteun.
  • Echte metalen bovenplaat.
  • Antislip rubberen voetjes.

De LED semi-mechanisch toetsenbord Trust GXT 860 Thura Semi-Mechanisch toetsenbord heeft 9 regenbooggolf kleurmodi en spelmodus functie.

In de commentaren op de website zelf roemen vrijwel alle gebruikers de prijs-kwaliteitverhouding en hoe hij alles wat een goed toetsenbord te bieden heeft eruit weet te persen zonder al te veel uit te geven.

Dus hiermee weet je alles voor nu, mis deze niet. verbazingwekkende flitsaanbieding van GAME en krijg het nu in handen Trust GXT 860 Thura Semi-automatisch RGB Toetsenbord.

Vergeet niet dat deze prijs van slechts 12,99€ (voorheen=39,99€), speciaal is en geldig tot 26/01/2023 of einde voorraad en zowel in de winkels als op de website verkrijgbaar is.

Ga je de Trust GXT 860 Thura Semi-Automatisch RGB-toetsenbord flash-aanbieding voor € 12,99?

Hobby Consola’s voor GAME

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *