Het indrukwekkende The Day Before verdwijnt van Steam, wordt uitgesteld tot november en gebruikers praten over een nieuwe Abandoned-achtige oplichting.

Het indrukwekkende The Day Before verdwijnt van Steam, wordt uitgesteld tot november en gebruikers praten over een nieuwe Abandoned-achtige oplichting.

Het post-apocalyptische genre een lo The Last of Us is nog steeds sterk en een bewijs daarvan was hoe populair het was geworden. De dag ervoor sinds de aankondiging een paar jaar geleden als een ander soort MMO voor Stoom op PC en Steam Deck.

The Day Before werd gepresenteerd als een echt ambitieus spel dat post-apocalyptische overleving samenbrengt met MMO-mechanica en een esthetiek die doet denken aan The Last of Us of games als The Division. De titel begon zeer gewild te worden onder gamers.

Een vertraging betekende echter dat de verwachtingen afnamen. De uitgever van het spel MyTona en de ontwikkelaar Fntastic zeiden dat overgingen op Unreal Engine 5 en dat het spel daardoor in maart 2023 zou verschijnen..

Vermoedens over The Day Before

Helaas beginnen de vermoedens over The Day Before zich te verspreiden, want het spel heeft tot nu toe nauwelijks iets laten zien, minder dan anderhalve maand voor de release. De makers beloofden nieuws…

En de waarheid is dat we ze hebben gehad, maar niet op de manier die we hadden verwacht. The Day Before is verdwenen van Steam. Het spel heeft geen spoor achtergelaten, (de link werkt niet https://store.steampowered.com/app/1372880/The_Day_Before/) behalve een bericht van de makers dat veel gebruikers achterdochtig maakte:

We ondervinden momenteel een klein technisch probleem met de zichtbaarheid van ons spel op de Steam shop pagina. Dit is een bekende bug die in het verleden verschillende titels heeft getroffen. Let op: Steam voert regelmatig onderhoud uit op dinsdag en het is waarschijnlijk dat dit probleem dan is opgelost.leest de verklaring.

Sommige spelers hebben geklaagd over dit probleem, omdat ze nog nooit zoiets gezien hebben en om het helemaal af te maken, vermoedens dat er iets verdachts aan de hand is zijn toegenomen na dat Fntastic en MyTona hebben aangekondigd de uitstel van The Day Before tot 10 november 2023.

Ook een andere verklaring van de makers van het spel. probeerde de verdwijning van de titel op Steam te verklaren: Vlak voor de release blokkeerde Steam onze spelpagina op verzoek van een individu, vanwege de naam “The Day Before”.

Zoals jullie weten is ons spel aangekondigd in januari 2021. Bij de aankondiging was het handelsmerk van het spel “The Day Before” beschikbaar. Na de aankondiging van het spel heeft bovengenoemde persoon bij ons een aanvraag ingediend om het merk voor het spel “The Day Before” in de Verenigde Staten te registreren: https://uspto.report/TM/79314174.

Het team heeft verklaard dat dit juridische probleem zal worden opgelost, maar ongetwijfeld is de mening van veel spelers al veranderd over dit project, zeker gezien de schaduw die Abandoned nog steeds werpt, een spel dat meer naar oplichterij ruikt dan naar iets anders.

Komt The Day Before naar Steam en Stoomdek? Veel fans beginnen te denken dat dit een luchtspiegeling is, maar we zullen in de gaten moeten houden of er meer informatie beschikbaar komt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *