Rockstar werkt aan een patch om ernstige beveiligingsproblemen in GTA Online te verhelpen en verwacht deze zeer binnenkort klaar te hebben.

Rockstar werkt aan een patch om ernstige beveiligingsproblemen in GTA Online te verhelpen en verwacht deze zeer binnenkort klaar te hebben.

Rockstar beweert te werken aan een patch voor GTA Online en lost ernstige beveiligingsproblemen op in de online versie van GTA V voor PChet spel lijkt nog steeds goed te draaien op PS4PS5 en Xbox.

Het afgelopen weekend van 21-22 januari zagen veel spelers en insiders dat dit beveiligingslek in het spel een die de gegevens van andere spelers kan beschadigen. en leiden tot verboden.

Nu Rockstar Games heeft verzekerd dat ze een patch in handen hebben. om voor eens en altijd een einde te maken aan deze problemen, maar we moeten nog even wachten want het bedrijf heeft geen details over wanneer het klaar zal zijn.

We zijn ons bewust van mogelijke nieuwe kwetsbaarheden in GTA Online voor PC“begon de verklaring van de ontwikkelaar, die is direct afhankelijk van Take-Two Interactive.

Welke die wij willen oplossen in een volgende veiligheidsgerelateerde update van de titel.“die momenteel niet gedateerd is omdat ze de kwestie nog steeds onderzoeken.

Tot slot, en in dezelfde tweet, moedigen ze spelers die soortgelijke problemen hebben ondervonden aan om contact op te nemen met de Rockstar ondersteuning.

Elke karakter in het spel is een wereld en heeft kleding met DLC. of zonder, dus misschien wil je de situaties zo apart mogelijk doornemen.

GTA Online bestaat al sinds de PS3 en Xbox 360.

Op dit moment lijkt het erop dat de kwetsbaarheden van dit spel in de PC-versie zitten, zodat in PlayStation- en Xbox-consoles nog geen spijt van.

De reacties op de tweet staan vol met gebruikers die beweren dat ze gehackt zijn en tekens hebben verwijderd of de e-mail in een andere hebben veranderd, zodat ze niet meer kunnen inloggen of de e-mail kunnen ophalen.

De laatste update voor het spel was de Los Santos Drug Wars update krijgt het elektromagnetische geweer, mobiele wapens arsenaal en meer.

Maar daarvoor kwam de bekende en langverwachte update met Ray Tracing voor GTA V op PS5 en Xbox Series X|S.

We zullen zien of dit de komende weken wat beter gaat of dat ze nog wat meer tijd nodig hebben om een einde te maken aan deze problemen.

Voorlopig Rockstar Games bevestigt werk aan patch om ernstige beveiligingsproblemen in GTA Online op te lossen en verwacht het snel klaar te hebben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *