Hoe krijg je Forspoken’s geheime cape en ketting en toegang tot de curiositeitenwinkel.

Hoe krijg je Forspoken’s geheime cape en ketting en toegang tot de curiositeitenwinkel.

Forspoken, het nieuwe actie-avonturenspel van Square Enix, is nu wereldwijd beschikbaar op PS5 en PC.. Het was niet de grote AAA-entree in 2023, maar het is een opmerkelijk spel waar fans van de open wereld van zullen genieten.

In Forspoken is er niet alleen een hoofdplot, maar kunnen spelers het land van Athia verkennen op zoek naar zijmissies, geheime locaties en puzzels.

Maar zoals in elke open-wereld RPG kunnen spelers betere voorwerpen, wapens en outfits voor Frey verkrijgen. sommige moeten met een specifiek voorwerp gemaakt worden..

Als je ook een trofeejager bent, heb je een speciaal voorwerp nodig om de geheime mantel en ketting in Forspoken te maken. In deze gids tonen wij u hoe je de winkel kunt vinden waar je je doel kunt voltooien..

Locatie curiositeitenwinkel

Zoals in elke goede RPG, Forspoken stelt ons in staat om betere voorwerpen en wapens te krijgen om het avontuur vooruit te helpen, zelfs buiten het hoofdplot.

Meer specifiek is er een geheime mantel en ketting die je alleen kunt krijgen door te knutselen. Dat wil zeggen, met behulp van een speciaal item genaamd naaister.

Het probleem is dat er maar één manier is om de naaidoos te krijgen. Om dit te doen, moet je een verborgen winkel vinden in Athia, die heet de Curiosity Shopgerund door een zombie.

Het eerste is om 64 oude munten. Dit is een Atheense munt waarmee je speciale voorwerpen kunt kopen in verschillende winkels, evenals deze geheime winkel (die we je zullen helpen vinden).

Waar haal je de oude munten vandaan? Ze zitten meestal in kisten (die je moet openen door een kleine puzzel op te lossen) of zelfs verborgen in het landschap. Dit is het belangrijkste verzamelobject in Forspoken.

The Curiosity Shop bevindt zich in de klokkentoren van Visoria Interior.een verborgen locatie in de bergen die niet gemakkelijk te vinden zal zijn (je hoeft er in feite niet heen te gaan).

Zodra je de 64 antieke munten hebt die je nodig hebt (er is er één in de buurt, in een kist), ga je naar de locatie die in de afbeelding is gemarkeerd.

Daar aangekomen zie je een soort hut bedekt met planten. Ga naar binnen en praat met de verzamelaar van antiquiteiten.na de film.

Dit is wat de Collector verkoopt:

  • Zwaartekracht lantaarn16 oude munten.
  • Comfortabel kussen16 oude munten.
  • Alchemie ketel24 oude munten.
  • Kompas: 48 oude munten.
  • Naaidoos64 oude munten.

Krijg de geheime mantel en ketting

Als je de 64 benodigde antieke munten hebt, praat dan met de Antiekverzamelaar en koop de naaidoos.

Dankzij de naaimachine kun je voorwerpen knutselen. Het is de enige manier om de geheime mantel en ketting voor Frey te krijgen, die na ontgrendeling… geeft je de kostbare Handyman trofee..

Ga naar de werkbank (je hol) om de naaidoos te gebruiken. Selecteer dan het tabblad knutselen, en de lijst met voorwerpen die je kunt bouwen verschijnt.

In dit geval is het de ongebroken laag y de Home Sweet Hell ketting. Zorg ervoor dat je de nodige materialen hebt om beide objecten te bouwen.

Forspoken is een van de eerste AAA’s van 2023, die is te koop voor PlayStation 5 en PC.. Je kunt de gratis demo proberen om een gevoel te krijgen voor het spel, dat beschikbaar is in de PS Store, Steam, Epic Store en Microsoft Store.

Speel je Forspoken? Dan raden we je aan om deze compilatie van internationale spelnotities, de minimale en aanbevolen vereisten op de PC, of de 12 tips die van pas komen om het spel te gaan spelen, te lezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *