Story of Seasons: A Wonderful Life kondigt juni release en fysieke versie op consoles aan

Story of Seasons: A Wonderful Life kondigt juni release en fysieke versie op consoles aan

Volgende Verhaal van Seizoenen (de boerderij en levenssimulator saga voorheen bekend als Harvest Moon, van Marvelous) bevestigt een Westerse releasedatum, hetzelfde in Europa en Noord-Amerika (waar het wordt uitgebracht door XSEED): 27 juni.

Story of Seasons: A Wonderful Life, dat eigenlijk een remake is van Harvest Moon: A Wonderful Life uit 2003, lanceert morgen 26 januari 2023 in Japan. De gelokaliseerde versie zal vijf maanden in beslag nemen, en komt met fysieke edities.

Hier zie je een trailer voor Story of Seasons A Wonderful Life uitgebracht door Marvelous Europe, heel origineel want het heeft geen gameplaybeelden, maar illustraties op papier die beschrijven hoe het spel zal… het verhaal van je leven.

Story of Seasons: A Wonderful Life wordt in fysieke vorm uitgebracht door Meridiem Games

Zoals gebruikelijk brengt Meridiem Games op dezelfde dag een fysieke versie uit, verkrijgbaar in de winkels, met standaard en premium edities.

De premium editie Story of Seasons A Wonderful Life wordt geleverd met een A5-notitieboekje van 140 pagina’s, een set charmante chibi-stickers en een A3-poster in een aangepaste buitendoos, beide met origineel artwork van serie-illustrator Igusa Matsuyama.

Story of Seasons A Wonderful Life speelt zich af in. Vergeten Valleieen rustige gemeenschap waar we een nieuw zorgeloos leven kunnen beginnen, gewassen planten en verbouwen, dieren houden en een nieuw soort boer beginnen.

We zullen verliefd kunnen worden, kinderen krijgen en hen de boerderij laten voortzetten, in een prachtig verhaal met verbeterde landbouwmechanismen, nooit eerder geziene gewassen, meer recepten om te koken, evenementen…

Fans van Story of Seasons zullen tal van spannende nieuwe functies vinden, terwijl nieuwkomers in de serie de geneugten van het gezellige boerenleven en de buitengewone personages die de serie doen schitteren zullen ontdekken.

Story of Seasons A Wonderful Life komt uit op 27 juni voor PS5, Xbox X Series X|S en Nintendo Switchinclusief een fysieke versie en een PC versie op Steam.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *