Wild Hearts toont op 26 januari nieuwe gameplay op PS5, waarbij Golden Tempest, een imposante sabeltandtijger, centraal staat.

Wild Hearts toont op 26 januari nieuwe gameplay op PS5, waarbij Golden Tempest, een imposante sabeltandtijger, centraal staat.

2023 is met een knal van start gegaan, en EA is vastbesloten om de komende maanden in de schijnwerpers te staan. Niet alleen voor EA Sports FC (de wedergeboorte van FIFA) of het langverwachte Iron Man-spel, maar ook voor het veelbelovende monsterspel Wilde Harten.

Het was een van de grote verrassingen van vorig jaar. Monster Hunter heeft een concurrent, ontwikkeld door Omega Force (Dynasty Warriors). en ondersteund door EA en Koei Tecmo.

Wild Hearts wordt een 100% next-gen spel, met gameplay mechanieken die lijken op Monster Hunter, maar met interessante open-wereld, RPG en zelfs soul-achtige elementen. Zal dit luxe experiment goed uitpakken?

Net als bij Monster Hunter is een van de pijlers van Wild Hearts de monsters (Kemono genoemd). Vorige maand hebben we een aantal van hen leren kennen, zoals Gouden Tempest

Deze enorme sabeltandtijger, bijgenaamd “windtijger”.is in de buurt van de Gouden Zee, en belooft ons meer dan één hoofdpijn te bezorgen.

Gouden storm in actie

Over een paar uur weten we meer details over Golden Tempest, een van de meest indrukwekkende monsters (kemonos) in Wild Hearts. Zal het zo imposant zijn als Magnamalo uit Monster Hunter Rise?

Daar komen we morgen achter, want EA en Omega Force hebben aangekondigd een nieuwe gameplay van Wild Hearts te zullen tonen morgen, 26 januari, om 15:58 Britse tijd..

Het bijzondere van dit spel ligt niet alleen in de Gouden Storm, maar ook in het feit dat zal een uittreksel zijn van de PS5 versie. Het is een goede manier om te zien hoe goed het spel in de hardware van Sony’s console knijpt.

Golden Tempest gebruikt de wind als belangrijkste wapen, hoewel hij ons ook kan verwonden met de gouden vlokken die uit zijn lichaam komen.

(embed)https://www.youtube.com/watch?v=_OvvUYWhwdQ(/embed)

Maar dat is niet alles. Deze enorme tijger is zo snel als een tijger maar kan zijn, en kan zelfs vliegen dankzij zandstormen. die hun oorsprong vinden in de Gouden Zee. Je moet heel voorzichtig zijn met zijn lunges, want hij is ook goed op korte afstand.

Net als in Monster Hunter kan Golden Tempest dankzij zijn woede een nog gevaarlijkere vorm aannemen. Dan weet je wat echte terreur is…

Naast Iron Man en Wild Hearts bereidt EA nog een onaangekondigd spel voor dat ook een nieuwe franchise zal lanceren.

Wild Hearts is een van de meest veelbelovende games van 2023, die in ontwikkeling is bij Omega Force, Koei Tecmo en EA voor PS5, Xbox X-serie X|S en PC. Het zal verkrijgbaar zijn bij 17 februarizodat er niets overblijft om ons in hun jacht te verdiepen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *