Redfall op PC vereist 100GB schijfruimte en 16GB RAM, minimale vereisten onthuld

Redfall op PC vereist 100GB schijfruimte en 16GB RAM, minimale vereisten onthuld

Redfall is een van de meest verwachte Xbox X Series X|S exclusives en PCde nieuwe schutter van Arkane komt deze 2023 en wordt uitgebracht op Game Pass. Dus, wat zijn de vereisten op de PC? De minima zijn al bekend.

Je hebt minstens 100 GB vrije schijfruimte en 16 GB RAM nodig om het spel goed te draaien, wat al een krachtige gaming rig veronderstelt. vampier-gevulde co-op open wereld.

Hoewel de prijs en de update voor de Deluxe Edition met DLC waren uitgelekt, werden alle details officieel onthuld tijdens de laatste Xbox Developer_Direct.

Maar vooral, en nu de nieuwe shooter van Bethesda en Arkane Studios officieel is in mei 2023, is het tijd om te praten over officiële dingen die het spel nodig heeft.

Hun Steam-pagina is bijgewerkt, en hoewel het niet alles volledig laat zien, toont het wel de minimumeisen voor Redfall op PCplus een verhaallijn die helemaal klaar is.

Een legioen vampieren heeft Redfall belegerd en afgesneden van de buitenwereld. Je wordt opgesloten met een handvol overlevenden en zult in je eentje of in teamverband moeten doden in deze open-wereld first-person shooter.“.

De vampieren zijn op jacht. Zullen we Starfield nog zien?

De nieuw spel van Xbox Game Studios is gericht op een grote in 2023, kijk maar naar de verwachting die het genereert onder Xbox consoles en computers.

Nu in detail treden, je hebt minstens een Intel Core i5, 16GM RAM en meer details over de benodigde componenten nodig.

En als je het je afvraagt, een SSD is niet iets waartoe hun ontwikkelaars je ‘dwingen’, maar ze bevelen het wel aan.

Eisen Minimaal
Besturingssysteem Windows 10 64-bit
CPU Intel Core i5-8400 @ 2,80GHz of AMD Ryzen 5 1600
RAM 16 GB RAM
Grafische kaart AMD RX 580 / NV GTX 1070 / 6 GB VRAM
Opslag 100 GB beschikbare ruimte
Aanvullende opmerkingen Aanbevolen SSD

Zoals blijkt, voorzien zij een Intel Core i5-8400 op 2,80 GHz of een AMD Ryzen 5 1600Dit alles samen met 16 GB RAM en een AMD Radeon RX 580 of een Nvidia GeForce GTX 1070 met 6 GB VRAM.

In de komende maanden kan er meer bekend worden over de Aanbevolen vereisten voor Redfall en om op 4K/60 FPS te spelen, vergeet niet dat het een release beschikbaar op Game Pass sinds zijn oprichting.

Nu de Redfall minimumvereisten met zijn 100 GB vrije schijfruimte en 16 GB RAM.zien ze er te krachtig uit om minimaal te zijn of zijn ze in balans?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *