Zeg vaarwel tegen driften op je Switch met deze HORI-controller waarvan Amazon de prijs heeft verlaagd.

Zeg vaarwel tegen driften op je Switch met deze HORI-controller waarvan Amazon de prijs heeft verlaagd.

Als u een Nintendo Switch Thuis ben je waarschijnlijk bekend met de gevreesde Joy-Con Drift, die optreedt wanneer er op een bepaald moment in de levensduur van de randapparatuur iets misgaat met de stickcontacten, waardoor personages uit zichzelf in één richting bewegen of de camera automatisch draait.

Als je de Joy-Con Drift zat bent en hem voorgoed wilt vergeten, hebben we een oplossing voor je: deze controller van het merk derde HORI, die ook een van de beste alternatieven is voor Nintendo’s Joy-Con. Het is de HORI Split Pad Proop Amazon voor 40,99 euro.

HORI Split Pad Pro

De originele prijs van deze controller is meestal rond de 50 euro, dus met deze aanbieding bespaar je 10 euro waarmee je kunt sparen en nog een van de essentiële accessoires kunt kopen die je nodig hebt om alles uit je Nintendo Switch te halen.

De HORI Split Pad Pro controller is geboren als een alternatief voor het spelen met je Switch met een betere grip en op een comfortabelere manier. Zijn ergonomie is voelbaar in zijn analoge sticks levensgrote analoge sticks, vergezeld van een kruiskop, extra grote trekkers. en andere functies die zorgen voor comfort en precisie tijdens de meest marathon gamingsessies.

Zijn greepoppervlak is groter dan de Joy-Con, waardoor hij comfortabeler en gemakkelijker te gebruiken is. Ook beschikt over programmeerbare knoppen aan de achterkant en een Turbo-functie. met drie instellingen van vijf, tien of twintig keer drukken.

Het is volledig compatibel met het Nintendo Switch-dockzodat u de console kunt opladen zonder hem te verwijderen, hoewel u kunt het alleen in draagbare modus gebruiken. Het heeft officiële Nintendo-licentie maar in ruil voor zijn comfort en ergonomie offert hij enkele functies op, zoals HD-trilling, gyroscoop of NFC.

Een uitstekende optie als je urenlang als een pro op je Nintendo Switch wilt spelen, en helemaal nu deze HORI Split Pad Pro slechts 40,99 euro kost. Vergeet niet dat als je Amazon Prime of Prime Student hebt, je het morgen thuis kunt ontvangen zonder extra kosten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *