Pokémon Scarlet en Purple Greninja Tera-Race: hoe mee te doen en tips om te winnen

Pokémon Scarlet en Purple Greninja Tera-Race: hoe mee te doen en tips om te winnen

Een nieuwe 7-sterren tour komt aan bij Pokémon Scarlet & Purple. Zoals altijd zullen deze uitdagingen slechts een beperkte tijd beschikbaar zijn, gedurende twee weekends in januari en februari 2023, en de hoofdpersoon is Greninjamet gif teratype.

Als je het spel en de postgame al hebt uitgespeeld en de 7-sterren Teraincursies hebt vrijgespeeld, kun je aan dit evenement deelnemen en deze Pokémon krijgen, die een uitdaging voor je zal zijn: let op de beste Pokémon om Greninja te verslaan.

Hier lees je wanneer deze Pokémon Scarlet en Purple Teraincursies plaatsvinden, welke vereisten je nodig hebt om deel te nemen en wat de beste strategieën zijn.

Wanneer Greninja’s TeraTour evenement begint…

Deze terreincursie duurt twee weekenden. Als je hem in het eerste weekend niet krijgt, krijg je twee weken later een tweede kans om je Pokémon te trainen om hem te krijgen.

Noteer de data en tijden van het Greninja evenement, op schema. CET (Spaanse tijd):

  • Van vrijdag 27 januari om 01:00 uur tot maandag 30 januari om 00:59 uur.
  • Van vrijdag 10 februari om 01:00 tot maandag 13 januari om 00:59 (CEST tijd)

Voorwaarden voor deelname

Je kunt niet alleen deelnemen aan deze Teraincursies evenementen. Ze zijn bedoeld voor spelers die de postgame en de endgame academy beurt meerdere malen hebben doorlopen, om hun Pokémon volledig te trainen.

-U moet verbonden zijn met het internetHet spel zal zichzelf niet verbinden, tenzij je het Poképortal binnengaat en verbinding maakt door op L te drukken.

Automatisch zul je het laatste nieuws van het Poképortal downloaden, en je zult in staat zijn om vind de Teraincursie ergens op de kaart.U herkent het als een zwart symbool, met welk teratype symbool dan ook (in het geval van Cincerace, vechten).

-Je moet de wedstrijd en een deel van de postwedstrijd gehaald hebben.Concreet moet je de aftiteling van het spel hebben bekeken en dan de Academy Grand Prix Toernooiwaarvoor een rematch met alle acht Gym Leaders moet worden gewonnen en vervolgens een toernooi van vier opeenvolgende gevechten op de Plateau City Academy.

-U moet minstens 10 4- of 5-sterren teraincursies hebben gedaan. om de 6 en 7 sterren Teraincursies te krijgen.

OOGDit betekent niet dat je niet kunt deelnemen als je de postwedstrijd niet hebt gespeeld. Als een vriend u uitnodigt voor zijn of haar online rondleidingen, kunt u daaraan deelnemen.. Een ander ding is of je genoeg Pokémon hebt om het tegen ze op te nemen…

-Je moet Nintendo Switch Online betalen om in online tours te spelen.Je hoeft niet te betalen om eraan deel te nemen, maar als je niet betaald online bent, speel je met AI-gestuurde trainers.

-Er wordt maar één Teraincursie vrijgegeven per dag voor elke speler, maar je kunt het zo vaak herhalen als je wilt totdat je wint. Je kunt er maar één tegelijk vastleggen. Je kunt dan andere spelers helpen en andere beloningen krijgen, zoals EXP Candy en teralitos, maar je kunt het maar één keer veroveren.

Beste Pokémon om Greninja te verslaan

De beroemde Geninja komt naar Pokémon Scarlet en Purple met Teratype. Gifbij terakristallisatie, en met types Water en Sinisterdus hij zal zwakker zijn tegen Electric of Plant Pokémon, en sterker tegen Rock of Earth-type Pokémon: vermijd ze.

Een ander ding om te overwegen is dat ze immuun zijn voor Water-type moves, die Greninja zal gebruiken. Zoals alle Pokémon in deze evenementen de laatste tijd, is hij level 100, dus je kunt maar beter andere Pokémon van gelijkwaardige niveaus hebben. Goede Pokémon die de gemeenschap heeft gebruikt om hem te verslaan zijn:

  • Gastrodon
  • Toxiciteit
  • Klefki
  • Rotom Wash
  • Vaporeon

Als je meer hulp nodig hebt, leggen we 9 dingen uit die je moet weten voordat je begint te spelen, de beste aanbevolen volgorde om het verhaal te verslaan, waar alle inzetten en Paldea’s complete Pokédex zijn, en 6 andere geheimen die je misschien niet wist over het spel uit Nintendo Switch.

Als je het spel hebt uitgespeeld, leggen we uit wat er na het spel gebeurt, wat de vereisten zijn om alle Pokémon te laten evolueren, alle recepten en nutripowers, emblemen en linten en hoe je de 6-sterren teraincursies kunt vrijspelen.

We leggen ook uit hoe je snel geld krijgt, hoe je het type van een Pokémon verandert, hoe je Miraidon en Koraidon krijgt, hoe je Primeape in Annihilape evolueert, hoe je Eevee evolueert, hoe je Pikachu krijgt, hoe je de drie starters krijgt of hoe Picnic breeding werkt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *