Marvel’s Spider-Man 2 voor PS5 heeft zijn eerste live action reclame (en hij is echt)

Marvel’s Spider-Man 2 voor PS5 heeft zijn eerste live action reclame (en hij is echt)

Marvel’s Spider-Man 2 is de game waar PlayStation 5-gebruikers in 2023 het meest naar uitkijken. Misschien met toestemming van Final Fantasy XVI, maar het is zeker een van de meest verwachte PS5 exclusives van 2023.

De release is pas in de herfst van 2023 (iets wat Sony zelf heeft bevestigd). Er is momenteel niet veel meer informatie over Marvel’s Spider-Man 2, maar het lijkt erop dat de promotiecampagne al is begonnen… althans in Australië.

Reddit is getroffen door een live-action advertentie voor ESPN sport televisie in Australië. De reclame bevat helemaal geen gameplay, en toont in plaats daarvan een korte scène van dieven die gevangen zitten tussen netten, en een Peter Parker y Miles Morales die samen slingeren, met min of meer overtuigende CGI.

Sony maakt al reclame voor Marvel’s Spider-Man 2 in Australië.

Er is op de Resetera forums gespeculeerd over het waarheidsgehalte van de video, die echt blijkt te zijn. Een andere gebruiker kon dezelfde mededeling in hogere kwaliteit vastleggen.

Het is trouwens niet de enige reclame voor PS5-spellen op het Australische ESPN. Er is ook een andere van dezelfde lengte voor Horizon Forbidden West (met Aloy), ingeleid door dezelfde “Live van PS5” bumper, die een journaal nabootst.

Natuurlijk, omdat het een reclame voor Australië is, zeggen de kleine lettertjes dat Marvel’s Spider-Man 2 in de lente van 2023 zal uitkomen… dat is herfst 2023 op het zuidelijk halfrond. Geen verder nieuws over Marvel’s Spider-Man 2helaas, en we moeten misschien wachten op een Stand van zaken om de eerste gameplay te zien.

Natuurlijk, dit vervolg, ontwikkeld door Insomniac Gamesbelooft veel innovatiever te zijn dan het Miles Morales-spel: naar verluidt “overtreft het de verwachtingen” van sommige Marvel-managers. En volgens de acteur die Venom speelt, de schurk van het spel, wordt het heel intens.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *