De actrice die Tess speelde in The Last of Us overlijdt…

De actrice die Tess speelde in The Last of Us overlijdt…

Droevig nieuws om de week af te sluiten: Annie Wersching, de actrice die Tess speelde in de eerste The Last of Usis op 45-jarige leeftijd aan kanker overleden.. Dit werd enkele minuten geleden bevestigd door Deadline.

Hoewel we haar vooral kennen van haar fantastische optreden in The Last of Us, waar ze de bewondering van de fans won ondanks haar beperkte rol (ze zou oorspronkelijk een prominentere rol krijgen als de schurk van het avontuur), is Annie Wersching ook bekend voor het spelen van Renee Walker in de serie 24, a Emma Whitmore in Timeless en Julia Brasher bij Bosch.

En dat niet alleen: ondanks dat er in 2020 kanker werd geconstateerd, bleef ze acteren en hebben we haar onlangs nog gezien in series als het tweede seizoen van Star Trek: Picard en The Rookie. Bovendien is vorig jaar konden we opnieuw genieten van haar optreden als Tess in The Last of Us Part I..

De reacties waren snel, met enkele mensen die met haar werkten aan de eerste The Last of Us die condoleanceberichten op sociale media plaatsten. “We hebben net een geweldige artiest en persoon verloren. Mijn hart is gebroken.” zei Neil Druckmannregisseur van The Last of Us en vice-president van Naughty Dog.

Annie, zoveel van Tess is te danken aan wat jij in het personage bracht. Jouw kracht is haar kracht en in zekere zin leef je voort, niet alleen in haar, maar in alle rollen die je tot leven bracht.“, zei Troy Bakerde acteur die Joel speelde in The Last of Us en The Last of Us Part II.

We sluiten ons aan bij de condoleances. Annie’s familie heeft een Go Fund Me geopend om hen te steunen in deze moeilijke tijd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *