Michael Jackson’s neef speelt hoofdrol in biopic “Michael”

Michael Jackson’s neef speelt hoofdrol in biopic “Michael”

Jafar Jacksonneef van Micheal Jackson, speelt de hoofdrol in de biopic over de King of Pop getiteld “Michael” waar Lionsgate momenteel werkt, maakt de filmstudio maandag bekend in een verklaring.

“Ik ontmoette Jaafar meer dan twee jaar geleden en werd weggeblazen door de manier waarop hij vertegenwoordigt de geest en persoonlijkheid van Michael“legde de coproducent van deze biografische tape uit, Graham koningdie dezelfde rol speelde in de film “Bohemian Rhapsody”, over de ster Freddie Mercury van de band Queen.

Jaafar Jackson, de neef van Michael Jackson

Jaafar Jackson is de tweede jongste zoon van Jermaine Jacksonbroer van Michael Jackson en componist, producer en lid van de iconische groep Jackson5.

de filmmaker Antoine Faqua (“The Equalizer 2”), die voor het laatst als producer op “Bullet Train” heeft gediend, zal dienen als biopic regisseur “Michael”die naar verwachting in 2023 zal beginnen met fotograferen.

Faqua was het eens met King’s mening en voegde dat toe Jaafar heeft een “natuurlijk vermogen” om Michael na te bootsen en een “enorme chemie voor de camera.”

John Loganwie schreef “Gladiator”zal de leiding hebben over het script voor deze film.

“Michael” zal zich verdiepen in de nalatenschap van de superster die in 2009 op 50-jarige leeftijd stierf als gevolg van een hartstilstand door enkele van haar meest emblematische recreaties.

Met 13 Grammy Awards op zijn naam en meer dan 750 miljoen verkochte platen tijdens zijn leven, de maker van “Thriller” stoffelijk overschot een van de grootste figuren van de popmuziek in de hele geschiedenis.

De film wordt opgenomen met de financiële medewerking van de familie van Michael Jackson.

Fotografie Jaafar Jackson Twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *