Dead Space Remake: het oplossen van het communicatieprobleem

Dead Space Remake: het oplossen van het communicatieprobleem

Dead Space Remake is nu verkrijgbaar op PS5, Xbox X Series X|S en PC. Isaac Clarke en een aantal spelers hebben het al moeilijk in de gangen van het USG Ishimura, maar het zijn niet alleen de necromorfen die eng zijn.

Zoals velen al zullen weten, is Dead Space Remake een survival horror en als zodanig, puzzels maken deel uit van zijn DNA.. Motive heeft een paar puzzels toegevoegd aan het oorspronkelijke werk van Visceral Games, en er is één puzzel in het bijzonder die een echte handvol is. Deze gids zal je helpen het op te lossen.

Dead Space Remake: het oplossen van het communicatieprobleem

Dead Space Remake functies een echt lastige puzzel die je alleen kunt oplossen als je je hoofd op orde hebt. Omdat deze puzzel in het oorspronkelijke spel niet beschikbaar was, moeten alle spelers deze uitdaging op gelijke voet aangaan.

Wanneer u de Communicatie ControlegebiedNadat je halverwege het spel bent, moet je een puzzel die bestaat uit het vaststellen van een route voor een elektrische stroom. Dit is een soort puzzel die we al in veel andere spellen hebben gezien.

Om de oplossing te vinden moet je de juiste bochten binnen een zeshoek kiezen. Aangezien het hier nogal lang kan duren we voegen het plaatje bij met alle bochten die je moet maken in de Communicatie Controle puzzel.

Dit is hoe we Dead Space Remake hebben beoordeeld voor PS5, Xbox serie X|S y PC in onze laatste review: Het maakt niet uit of je het spel kende of niet. De Dead Space remake is een aanrader. Een van de beste in het horrorgenre.

Weet dat Dead Space Remake een merkwaardige knipoog heeft naar Dead Space 2 die zou kunnen wijzen op het bestaan van een remake van het vervolg, of misschien is het gewoon een kleine hommage. Zou jij ook graag een vernieuwd vervolg zien?

Als je van het spel geniet, raden we je 11 Dead Space Remake tips en trucs aan die nuttig zijn voor nieuwe spelers en experts. Zodat je niet verrast wordt als je door de gangen van USG Ishimura dwaalt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *