Dead Space Remake update 1.03 is nu beschikbaar op PS5 en PC en verhelpt VRS en talrijke visuele bugs.

Dead Space Remake update 1.03 is nu beschikbaar op PS5 en PC en verhelpt VRS en talrijke visuele bugs.

Dead Space Remake is bijgewerkt op PS5 en PC naar versie 1.03 beloofd door EAterwijl hij verzekerde dat de Xbox X Series X|S versie deze week komt.

Veel dank aan u allen voor uw voortdurende geduld en hulp bij het identificeren en zoeken naar oplossingen voor de grafische problemen die sommigen van u hadden“zei het bedrijf zelf.

Nogmaals, het is via hun Community Manager via Reddit waar ze voor dit alles gewaarschuwd hebben, dus beetje bij beetje begint het spel er met een ander gezicht uit te zien.

Wat deze update betreft, lijkt het erop dat “updates om deze problemen op te lossen zijn nu beschikbaar op Origin/EA App, Steam en PS5.“.

Verschillende gebruikers zoals deze beweren dat na de nieuwe versie van het spel alles is verbeterd en er minder wazig en gekarteld uitziet: “Het is me opgevallen dat Isaac Clarke’s pak er scherper uitziet, evenals de liften en trams.

Ik merk geen daling in resolutie, terwijl het voor deze patch veel meer merkbaar was.“, ging dezelfde gebruiker verder.

De trailer liet veel over om naar uit te kijken, maar uiteindelijk liet het een beetje koud.

Voor Xbox, een update zou eind deze week beschikbaar moeten zijn…“, vervolgde het bericht van de Community Manager.

Wat betreft de andere problemen die ons de afgelopen dagen ter ore zijn gekomen, is het team voortdurend op de hoogte en onderzoekt het reeds.

Ik zal u laten weten wanneer er meer over te zeggen is of als er oplossingen zijn voor andere problemen waarmee u wordt geconfronteerd.“.

Voorlopig is dit een verbetering zoals een andere gebruiker zegt: “Ik ben nog aan het begin van het spel en heb het achtergelaten in een gebied dat er voor de patch heel slecht uitzag.

Ik heb het nu na de patch aangezet en hetzelfde en ja ze hebben het opgelost. Het spel ziet er nu geweldig uit en een echt Next Gen spel waarvan je bij het kijken zegt dat het niet op de Xbox One of PS4 gemaakt kan zijn.“.

Anderen zeggen dat ze het hebben geprobeerd op PS5 en dat het “ziet er geweldig uit in Performance Mode“dus dit lijkt de hele lanceer rotzooi opgelost te hebben.

En er is nog meer lof gekomen van John Carpenterzegt de regisseur en producent dat de Dead Space remake “spannend en angstaanjagend” is.

Het is weliswaar te betreuren dat Dead Space bij de lancering (UK) minder dan half zoveel verkoopt als The Callisto Protocol, maar er zijn veel nuances.

Tenminste Dead Space Remake update 1.03 nu beschikbaar op PS5 en PC om VRS en vele visuele problemen op te lossen, binnenkort op Xbox X Series X|S.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *