PS5 met expreslevering nu beschikbaar: dit zijn de pakketten die Media Markt aanbiedt

PS5 met expreslevering nu beschikbaar: dit zijn de pakketten die Media Markt aanbiedt

Zonder twijfel, PS5 wordt het cadeau van het jaar.. Het heeft even geduurd, maar Sony’s nieuwe console heeft eindelijk een stabiele voorraad in verschillende winkels, dus nu wordt het zeldzaam om hem niet te bemachtigen, net zo zeldzaam als het eerder was om er een te bemachtigen.

Een van die winkels is MediaMarktgespecialiseerd in technologie en entertainment. In deze winkel krijg je niet één, maar twee pakketten voor koop een PS5 vergezeld van een spelletje of accessoire, en tegen een geweldige prijs! Een van deze bundels kost 679 euro en de andere 699 euro.

Zoals u kunt zien, lijken beide pakketten erg op elkaar. In feite, ze komen met dezelfde spellenbehalve dat een van de pakketten zowel in fysiek formaat als het andere, in fysiek en digitaal formaat, plus een PSN-kaart ter waarde van 20 euro bevat, dus de beslissing zal afhangen van je prioriteiten, want het prijsverschil is ook niet overdreven.

Een van de inbegrepen spellen is het veelgeprezen God of War: Ragnarökvoor velen het definitieve spel van 2022. Een kunstwerk, zowel in de verhalende aspecten als in de opbouw van de Nine Realms en alle verbeteringen die in het gevechtssysteem zijn verwerkt. Het is een vervolg op het niveau van een god, in staat om ons in vervoering te brengen en ons te laten sidderen door de woede van Kratos.

Wat betreft The Last of Us Part Iis de nieuwe remaster van het iconische PS3 videospel. Er is verbeterde gameplay, verbeterde toegankelijkheid en toegevoegde spelmodi, en het kan niet meer buzzworthy zijn nu de HBO-verfilming eindelijk in première is gegaan.

Eindelijk, een groot pluspunt: de verzending van de console is onmiddellijk en als u een van de twee pakketten koopt, wordt het binnen dezelfde week bij u thuis afgeleverd. Als je wilt, kun je nog wat extra’s toevoegen om de console veilig te stellen, zoals drie of vier jaar garantie tegen onopzettelijke schade en breuk, of een geheugenupgrade naar 500GB of 1TB.

Profiteer van de voorraad bij MediaMarkt om een PS5 te kopen en een van deze pakketten met twee van de beste games uit hun catalogus erbij te krijgen voor 679 euro en 699 euro.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *