Meer bewijs wijst op naderende Nintendo Direct in februari 2023

Meer bewijs wijst op naderende Nintendo Direct in februari 2023

Nintendo zou een Direct gericht op nieuws voor Switch deze februari, er was er immers al een rond deze tijd in 2022 waar we veel games zagen.

Zelfs als de laatste goedgevulde versie met nieuwe releases zoals Tears of the Kingdom, Pikmin 4, Fire Emblem Engage en meer in september was, zal het voor veel gebruikers een tijdje geleden lijken.

Maar nu heeft een tweet van gebruiker teebeeYT een nieuwe video gered die Nintendo naar het kanaal uploadde en kort daarna verwijderde, het kwam met het onderschrift “Nintendo Switch game coupons: algemene trailer“.

En waarom dit relevant is en de geruchten over de mogelijke aankondiging van een Nintendo Direct? Omdat deze coupons in de eShop zijn niet langer verkrijgbaar in Noord-Amerika.

Het feit dat het bedrijf een trailer uploadde waarin ze centraal staan, om kort daarna de video privé en ontoegankelijk te laten op hun kanaal is inderdaad verdacht.

Meer brandstof voor het februari Nintendo Direct vuur (mensen denken dat het deze of volgende week is? Ik heb het niet gevolgd.)“, becommentarieert de tweet van teebeeYT.

Iemand heeft zich laten ontvallen en een terugkeer van spelcoupons voor Nintendo Switch Online verwijderd. Ze zijn al 4 jaar weg in Noord-Amerika (video is nu privé).“.

De ResetEra forums staan in vuur en vlam met het hele gebeuren, zoals de video speelt: “Betalende Nintendo Switch Online-leden kunnen een paar (…) kopen en elk inwisselen voor een paar games op digitaal om te sparen“.

Het zouden Mario of Kirby spellen op de console kunnen zijn; zelfs Zelda.

In de video worden de recente releases van Splatoon 3, Pokémon Scarlet of Pokémon Purple als voorbeeld getoond en nog veel meer, want de catalogus is groot.

Zoals ze op de forums zelf zeggen, zijn deze coupons in regio’s als de onze (Europa) en in Japan nog steeds beschikbaar en zijn ze nooit opgehouden te bestaan.

In de tussentijd kun je €30 besparen op deze Nintendo Switch OLED met het nieuwste Mario-spel, bekend als Sparks of Hope, dat tevens een vervolg is op Mario + Rabbids Kingdom Battle.

Is dit bewijs in termen van de mogelijke terugkeer van Switch Online coupons in Noord-Amerika. en de privé geposte video betekenen een nieuwe Nintendo Direct in februari?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *