Ibai wijdt enkele mooie woorden aan Auronplay na zijn overwinning in de ESLANDs en bekent dat hij niet wil deelnemen aan het gala van 2023.

Ibai wijdt enkele mooie woorden aan Auronplay na zijn overwinning in de ESLANDs en bekent dat hij niet wil deelnemen aan het gala van 2023.

Het tweede gala van de ESLAND Awards georganiseerd door TheGrefg heeft ons een aantal anekdotes opgeleverd en natuurlijk een flink aantal winnaars waar Ibai een van de hoofdrolspelers was.

De streamer van Twitch is opnieuw de beste van het afgelopen jaar en weet ook te zegevieren in de categorie beste evenement van het jaar. Ibai blijft prijzen oogsten en is erin geslaagd om, opnieuw, de Auroplay.

Het andere zwaargewicht van het paarse platform is er niet in geslaagd de beste streamer te worden in de ogen van deze jonge prijswinnaars en veel van zijn fans hebben Ibai aangeklaagd. Hij is eerlijk geweest in een van zijn Twitch livestreams.

Ibai’s woorden over Auroplay

Ibai was opnieuw een beetje onzeker over het resultaat van de ESLAND’s waar hij zei dat hij veel opmerkingen begreep en dat was het “vreemd dat Auron geen ESLAND heeft”.

De inwoner van Bilbao maakte echter duidelijk dat hij zich ervan bewust is dat hij deze prijs verdient en dat het ook meer dan mogelijk is dat hij hem had kunnen verliezen van de andere genomineerden. Hoewel hij nogmaals erkende dat Auronplay veel ervaring had met de prijzen.

Het moet een beetje zwaar zijn dat ik weer gewonnen heb, als Auron er geen heeft en ik wel. Misschien is het alleen maar eerlijk dat ieder van ons er een heeft, maar uiteindelijk zijn het toch onderscheidingen, noch Auron noch ik hebben ze nodig om op de hoogte te zijn van het werk dat we doen.Ibai merkte op.

Ibai lijkt echter in zekere zin genoeg te hebben van de situatie. De streamer erkende een zeker ongemak te hebben gevoeld.niet vanwege de hatelijke opmerkingen die hij na de ESLAND’s heeft ontvangen, maar vanwege de prijzen zelf.

“Ik heb geen zin om deel te nemen aan nog een ESLAND-gala”.zei hij, gezien het feit dat hij alles al gewonnen heeft wat er te winnen viel. De eigenaar van KOI heeft in twee edities al 6 prijzen gewonnen.

In ieder geval is Ibai voor de tweede keer op rij de streamer van het jaar bij de ESLAND awards. Wat vind jij van deze awards? Geef je ze belang of denk je dat ze geen grote impact hebben op de community? Zal Auronplay de award een keer winnen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *