Hoe kom je met vuur door de deuren in Hi-Fi Rush?

Hoe kom je met vuur door de deuren in Hi-Fi Rush?

Dit is de grootste verrassing van 2023, en het jaar is nog maar net begonnen. Tijdens de Xbox Developer_Direct op woensdag 25 januari heeft Microsoft het volgende aangekondigd (en vrijgegeven) het nieuwe spel van Tango Gameworksmakers van The Evil Within en Ghostwire Tokyo: Hi-Fi Rush.

Eerst dachten we dat het een multiplayer shooter was, maar dat is het niet. Hi-Fi Rush is een hilarisch 3D-actieavontuur dat doet denken aan klassiekers als Jet Set Radio.

Het beste aan Hi-Fi Rush is dat het werd uitgebracht op dezelfde dag dat het werd aangekondigd, en het kan worden genoten met je Xbox Game Pass abonnement.. Maar kijk uit, het is ook een enorme verkoper op Steam.

Als je net begint met Hi-Fi Rush, ben je waarschijnlijk al een brandende deur tegengekomen. Is het mogelijk om er doorheen te komen? Natuurlijk wel.en deze gids laat zien hoe je dat doet.

Hoe de poorten met vuur over te steken

Hi-Fi Rush is een ouderwets spel, een van die spellen die tegenwoordig zo zeldzaam zijn en die we zo graag nieuw leven wilden inblazen. Het gaat om een 3D hack en slash die doet denken aan Devil May Crymaar met Jet Set Radio esthetiek en ritme spel elementen.

Net als in andere spellen in het genre ligt de essentie van Hi-Fi Rush niet alleen in de gevechten, maar ook in het vinden van alle collectibles in het avontuur.

Het probleem is dat sommige erg verborgen zijn, zelfs achter branddeuren. Als je de eerste baas in Hi-Fi Rush al hebt verslagen, ben je er waarschijnlijk al een tegengekomen.

Je kunt ze niet oversteken (tenzij je wilt dat Chai en 808 verbranden). Maar dat is het juist, later in het spel krijg je een vermogen om de vlammen te doven. en steek deze poorten over.

We willen u geen spoilers geven over de plot van Hi-Fi Rush, dus we zullen u uitleggen wat u moet doen, maar zonder expliciete termen te noemen.

Om de vaardigheid te krijgen die nodig is om de vlammen te doven, moet je. werft de derde bondgenoot in Hi-Fi Rush.. Door elke baas te verslaan of in bepaalde delen van het verhaal, krijg je de hulp van een ander personage.

Het is mogelijk om elke bondgenoot tijdelijk van een unieke vaardigheid te voorzien, die je krijgt door de eerste baas van Hi-Fi Rush te verslaan.

Zodra je de vierde baas van het spel hebt verslagen, krijg je de hulp van de derde bondgenoot… en kun je de vlammen doven. van deze deuren. Het is ook mogelijk om de vorige levels opnieuw te spelen, zodat je geen verzamelobjecten uit het avontuur mist.

Hi-Fi Rush is nu verkrijgbaar bij Xbox Series X|S, Windows, Steam, Epic Games Store en Game Pass.. Het is een van de grote verrassingen van 2023, en een terugkeer naar de games die ons op Dreamcast of de eerste Xbox in vervoering brachten.

Speel je Hi-Fi Rush? In dat geval raden we je aan een kijkje te nemen in deze gidsen en artikelen over Hobby Consolas: Hoe je de genummerde deuren opent en waar ze voor dienen, 9 tips en trucs om te beginnen met spelen, Phil Spencer is verliefd op Hi-Fi Rush, of De Shaun of the Dead-scène die de inspiratie vormt voor het nieuwe spel van Tango.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *