PSone- en PSP-klassiekers worden verder bijgewerkt en drie nieuwe titels voegen onaangekondigd trofeeën toe

PSone- en PSP-klassiekers worden verder bijgewerkt en drie nieuwe titels voegen onaangekondigd trofeeën toe

Vorig jaar, PlayStation besloot een noodzakelijke sprong te maken om concurrerend te blijven en voegde een nieuw niveausysteem toe aan zijn PS Plus-abonnementsdienst. Het hoogste niveau omvatte de mogelijkheid om te genieten van klassieke spellen van PSone, PS2, PS3 en PSP.

De komst van deze functionaliteit naar PS Plus werd met open armen ontvangen door PS5 en PS4 backwards compatibility fans, hoewel het waar is dat de catalogus uitgebreid en verbeterd moet worden met verschillende maatregelen en opties.

Gelukkig maakt PlayStation onaangekondigde stille updates die een aantal verbeteringen toevoegen. Zo hebben verschillende titels een patch gekregen die trofeeën toevoegt aan hun aanbod.

PlayStation-klassiekers krijgen trofee-updates

ResetEra gebruiker nolifebr merkte op dat. PlayStation had drie PSP- en PSone-games bijgewerkt door verschillende trofeeën aan deze titels toe te voegenwat ongetwijfeld goed nieuws is.

Het lijkt erop dat PlayStation inspanningen doet om zijn klassiekerscatalogus aantrekkelijker te maken en waarschijnlijk zullen we in de toekomst meer van dergelijke updates zien. Dit zijn de spellen die profiteren van de patch:

  • Super Stardust Portable (17 trofeeën – 2 Brons, 4 Zilver, 10 Goud, 1 Platina)
  • No Heroes Allowed (39 trofeeën – 14 brons, 22 zilver, 2 goud, 1 platina)
  • Springende Flits! (15 trofeeën – 4 Zilver, 10 Goud, 1 Platina)

Bijvoorbeeld, Super Stardust Portable was een van de titels ontwikkeld door Housemarque, een bedrijf dat nu eigendom is van Sony. PS5.

Deze titel, die in 2008 werd uitgebracht voor PSP, heeft de hectische gameplay die altijd kenmerkend is geweest voor de spellen van dit bedrijf, altijd gericht op shoot em up en andere varianten.

Het is vermeldenswaard dat deze games first party zijn, dus we weten niet of Sony alleen hun eigen titels zal updaten met deze functies of dat derde partij ontwikkelaars ook zullen worden aangemoedigd om dit te doen.

Wij herinneren u eraan dat PS Plus Premium is het niveau dat nodig is om klassieke titels te spelen en heeft alle voordelen van Essential, de 400 spellen van het Extra-plan en de mogelijkheid om te genieten van trials van recente releases.

Mocht je op zoek zijn naar nieuwe of oude ervaringen in de PS Plus Premium-catalogus, dan zijn hier 25 retro PSX-, PS2- en PS3-games die je moet spelen als je dit niveau van de PlayStation-abonnementsdienst hebt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *