Sony heeft naar verluidt de verkoopprognoses voor PlayStation VR2 gehalveerd vanwege “teleurstellende” boekingen (hoewel Sony dit ontkent).

Sony heeft naar verluidt de verkoopprognoses voor PlayStation VR2 gehalveerd vanwege “teleurstellende” boekingen (hoewel Sony dit ontkent).

UpdateVolgens een verklaring van Sony aan GamesIndustry ontkennen ze de informatie van Bloomberg en zeggen ze woord voor woord dat ze hebben de PS VR2 productie aantallen niet gehalveerd.en ze zien “enthousiasme” van de fans…

Origineel nieuws: Sony heeft niet langer dezelfde verkoopprognoses voor PS VR2, het apparaat VR voor PS5 die het bedrijf in oktober in hoog aanzien hield, die nu alleen nog maar PlayStation 5 voorraden lijkt te vervullen.

Volgens een nieuw rapport van Bloomberg (via VGC) heeft Sony zijn. release projecties voor de nieuwe PlayStation VR2 kijker..

Citeren “mensen die bekend zijn met (Sony’s) beraadslagingen.“er wordt gesteld dat het bedrijf verwacht 2 miljoen kijkers produceren tegen maart 2023. en tijdens het lanceringskwartaal.

Volgens de bronnen van Bloomberg, die in het rapport worden genoemd als teleurstellende boekingen, zijn de prognoses van Sony voor dit kwartaal verlaagd tot slechts één miljoen.

In het artikel wordt opgemerkt dat Sony met een leverancier-partner heeft gesproken om een vermindering van het aantal bestellingen voor de panelen van het toestel te verwachten.

Ik zou nu verwachten om ongeveer 1,5 miljoen PS VR2 headsets te bestellen in de 11 maanden tussen april 2023 en maart 2024, dus het is veranderd van één maand naar een heel boekjaar.

De virtual reality-opvolger van PSVR wordt eerlijker

PlayStation VR2 komt op 22 februari in de winkels en bij de gebruikers voor een prijs van €599,99, een bundel met de kijker samen met controllers en stereoheadset.

Er is (natuurlijk) ook een bundel van 649,99 euro met een code om in te wisselen voor een van hun launchtitels, Horizon: Call of the Mountain.

Sony bracht aanvankelijk de PlayStation VR2 voorbestellingen in november, waardoor ze in bepaalde regio’s alleen op uitnodiging beschikbaar zijn om de verwachte vraag te beheren.

Maar sinds begin januari zijn de PS VR2 pre-orders open voor iedereen om zich klaar te maken voor de next gen virtuele realiteit.

Als je uiteindelijk een Sony VR apparaatPS VR2-games bevestigd voor lancering: Resident Evil Village, Horizon, No Man’s Sky en meer.

Hoewel Sony’s nieuwe console nog wat veranderingen nodig heeft, zijn dit 10 PS5 functies en personages die Sony zou moeten verbeteren.

Dit werd al voorspeld door een analist, die stelde dat het ”heel moeilijk” is om zijn verkoopverwachtingen met PS VR2 te halen.

Voorlopig Sony heeft naar verluidt verkoopprognoses voor PlayStation VR2 gehalveerd vanwege zijn “teleurstellende“reserveringen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *