Schandaal tussen een RAPID-speler en een agent: “Laat hem zijn vitaminen nemen want hij denkt niet veel na”

Schandaal tussen een RAPID-speler en een agent: “Laat hem zijn vitaminen nemen want hij denkt niet veel na”

Antonio Sefer had een harde reactie op zijn agent Florin Manea.

Na de wedstrijd tussen Rapid en FC Voluntari, 4-1, deed de 22-jarige speler harde uitspraken over Florin Manea, een bekende voetbalmakelaar.

Rapid won met de “triple” van Marko Dugandzic en het doelpunt van Alexandru Albu. Marcelo Lopes scoorde voor FC Voluntari.

Schandaal tussen Sefer en Florin Manea

Na de wedstrijd zei Sefer: “Ik wil dit geschil ophelderen omdat hij nooit mijn manager was. Hij praat hard tegen me, helaas. Ik denk niet dat ik dit verdien. Ik sprak altijd aardig over hem.

Ik heb hem waarschijnlijk niet getekend en hij is een beetje gefrustreerd. Ik hoop dat hij zijn vitaminen neemt, want hij denkt niet veel na. Zijn hersenen zijn niet erg goed en ik hoop dat hij voor zichzelf zorgt en stopt met commentaar geven op mij omdat ik hem respecteerde.

Ik heb nooit kwaad over hem gesproken en dit was de tweede keer dat hij kwaad over mij sprak. Ik respecteerde hem zeer, ik respecteer hem nog steeds, maar ik hoop dat hij mij respecteert.

[noot van de redactie over de vraag of hij gekwetst is door deze kritiek]Niet per se dat ik gekwetst ben, maar mijn familie kijkt nog steeds tv en het is niet oké als ze dingen over mij zien. Ik hoop dat het de laatste keer is dat ik dat soort praatjes hoor.”

Wat Florin Manea aankondigde over Sefer

“Ik zie geen mentaliteitsverandering bij jonge spelers. Wat krijgt een voetballer als hij zijn eerste contractgeld krijgt? Dure auto. Er zijn er maar weinig die proberen verder te gaan dan het huidige niveau. Radu Drăgușin heeft een Q5, 25.000 euro, hoewel hij elke auto kan krijgen die hij wil. Ferrari, Lamborghini, wat hij maar wilde.

Hij heeft het grootste deel van het eerste geld dat hij verdiende al geïnvesteerd. Daarom waardeer ik hem, omdat hij een nuchtere man is. Hij is heel voorzichtig met alles wat hij doet, ook met wat hij op sociale media zet. Sefer zet op Facebook “mijn moeder heeft mijn tas ingepakt om op kamp te gaan”. Op 23 (redactie: Sefer wordt 23 op 22 april)…Wie jou wil overplaatsen, leest daar, scant alles wat je post, let op alles.

Hoe kun je zeggen dat je moeder je tas maakt, volwassen man? Nou, wie je ook wil overplaatsen zal denken dat ze jou en je moeder mee moeten nemen. Je moet voorzichtig zijn met wat je post, want buitenstaanders controleren alles. Ze willen zien hoe je denkt, of je onafhankelijk bent, of je volwassen bent, of je een schoon imago hebt. Mitica (n.r. Dumitru Dragomir, voormalig voorzitter van de LPF) vertelde me ook over ene Plumbuitu (n.r. Gabriel Plumbuitu), hij zat bij Juventus Colentina. Hij vertelde me dat hij een supervoetballer was. Als ik zijn Facebook account bekijk, stond hij op een foto met een bloem in zijn mond. Hij hield een tulp in zijn mond! We hebben alle discussie beëindigd”.

Foto: Facebook.com/FCRapid1923official

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *