Hoe voltooi je de PlayStation Stars-campagne “Gamecatalogus: de must-haves van deze maand” en verdien je 50 Coins?

Hoe voltooi je de PlayStation Stars-campagne “Gamecatalogus: de must-haves van deze maand” en verdien je 50 Coins?

Het beloningsprogramma PlayStation Sterren die een paar maanden geleden uitkwam op PS5 en PS4 blijft ons achterlaten met nieuwe campagnes die we moeten verslaan om munten te verdienen die we kunnen inwisselen voor collectibles en zelfs games.

Daarom is het altijd belangrijk om de campagnes die maandelijks aan de PlayStation-app worden toegevoegd in de sectie PlayStation Stars op te lossen.

In dit geval “games catalogus: de must-haves van deze maand (Notes the power of love)”. krijg tot 50 munten.

Hoe voltooi je de PlayStation Stars campagne “Game catalogus: de must-haves van deze maand” en verdien 50 munten.

Wat moeten we doen om die prijs in onze zak te steken? Speel vier games die op PS Plus staan voor minstens een paar minuten.. Deze campagne geeft je echter geen namen, alleen hints.

Zoals we zeggen, er zijn vier spellen die je moet raden en spelen op basis van een enkele aanwijzing. Natuurlijk vind je hieronder elk van de vier aanwijzingen en het spel waarnaar ze verwijzen, zodat je geen twee keer hoeft na te denken:

  • Een bergavontuur om onszelf te ontdekken en onze demonen te bestrijden: Celeste
  • Een reis terug in de tijd om een moordenaar te stoppen en een oude vriend te helpen: Life is Strange
  • Een hervormde gangster zoekt in de onderwereld naar de vader van een kind: Yakuza 6
  • Een verleidelijke boottocht leert ons afscheid te nemen van hen die we liefhadden: Spirtfarer

Dus dat zou het mysterie opgelost moeten hebben en je krijgt 50 munten. Als je meer wilt weten over PS Stars, zijn hier de vereisten om van niveau 1 naar niveau 4 te gaan:

  • Niveau 1Doe gewoon mee aan het PlayStation Stars programma. Je ontvangt een feestelijke collectible voor het voltooien van campagnes.
  • Niveau 2: Bereikt door het verdienen van een zeldzame PS5 of PS4 trofee, of door het kopen van een geselecteerd spel in de PS Store. Je ontvangt een level 2 collectible en alle level 1 collectibles.
  • Niveau 3Bereikt door twee geselecteerde games te kopen in de PS Store, of door 32 zeldzame trofeeën vrij te spelen. Je ontvangt een level 3 collectible en een verjaardag collectible.
  • Niveau 4Je moet 128 zeldzame trofeeën halen of vier geselecteerde games kopen in de PS Store. Je ontvangt een feestelijke collectible, chat prioriteit en alle level 1, 2 en 3 collectibles.

Wat vind je van het beloningssysteem dat PS Stars heeft ingevoerd en heb je al munten opgehaald? Vergeet niet dat deze uitdaging alleen beschikbaar is op PS5 y PS4 tot eind februari.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *