Starfield verborg een functie die een slimme gamer heeft gevonden…

Starfield verborg een functie die een slimme gamer heeft gevonden…

Starfield is een van de komende Xbox X Series X|S releases en PC waarnaar het meest wordt uitgekeken, maar het spel van Microsoft y Bethesda neemt zijn tijd; nog meer als we rekening houden met deze functie verborgen in de gameplay trailer.

Sinds we deze video zagen in 2022, de stilte van het nieuws van het spel, behalve voor de vertragingen. Maar er is geen tekort aan arendsblikkende gamers zoals degene over wie we het hebben, en hij heeft een Starfield’s “cult” functie.

Deze werd in het zicht en op zijn eigen manier gehouden sinds de gameplaytrailer werd onthuld, alleen had bijna geen enkele speler hem tot nu toe gezien.

De ontdekking werd gepost op Reddit (bedankt, PC Gamer) toen de gamer opmerkte dat in één frame van de genoemde trailer de optie om “stelen“van een NPC.

In beelden van het vroege spel waarin de speler tegen een groep ruimtepiraten vecht, rent een vijand naar de speler toe.

Net voordat hij wordt gedood, verschijnt er een optie om van hem te stelen voor één frame. Dus om de speler de mogelijkheid te bieden de A-toets op de controller in te drukken om dit te doen.

Starfield kan lekken en meer dan de datum is onthuld

Na dat doodsframe sterft de piraat en schakelt het commando snel terug naar de “transfer” optie die veel duidelijker te zien is, wat aangeeft dat de vijand nu geplunderd kan worden.

Het is een oogverblindend moment, dus als je daar de actie op de camera bij optelt, mis je gemakkelijk de details.

Het is ook geen verrassing dat de makers van Skyrim, Fallout 3, Fallout 4 en Oblivion een steeloptie hebben toegevoegd aan hun volgende spel.

Nu ze de prijs van de Xbox Series X|S in Japan verhogen en men gelooft dat ze niet op de E3 2023 zullen zijn, is het de vraag of. Microsoft en Bethesda onthullen nieuwe functies in Starfield in de komende maanden.

Het zou kunnen nu Phil Spencer een voorproefje geeft van een groots 2023 en Xbox bevestigt dat het ook dit jaar zijn klassieke conferentie in Los Angeles zal houden, en voegt eraan toe dat Xbox Game Pass een zeer winstgevende dienst blijft.

Zou dat Starfield verbergt nog zo’n functie en wacht tot een andere speler hem ziet.? De tijd zal het leren, zonder twijfel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *