Ontvang GRATIS een exclusief Hogwarts Legacy masker en gewaad voor de lancering op PS5, Xbox X Series X|S en PC.

Ontvang GRATIS een exclusief Hogwarts Legacy masker en gewaad voor de lancering op PS5, Xbox X Series X|S en PC.

Over een paar dagen komt een van de meest geanticipeerde games van 2023 na lang wachten. Ja, we hebben het over Hogwarts Legacyhet open wereld spel gebaseerd op Harry Potter dat ons een nieuwe visie zal geven op het magische universum gecreëerd door J.K. Rowling.

Terwijl we moeten wachten op de release op PS4/Xbox One (4 april) en Nintendo Switch (25 juli), maakt Hogwarts Legacy op 10 februari zijn triomfantelijke entree op PS5, Xbox Series X|S en PC.

Het beste van alles is dat het mogelijk is om exclusieve beloningen te claimen en deze te gebruiken vanaf de lanceerdag zelf. En het is allemaal helemaal gratis; volg gewoon een aantal stappen bij het registreren voor de Harry Potter Fan Club.

In dit geval tonen wij u hoe je een exclusief masker en tuniek krijgt.Ben je klaar om terug te keren naar Zweinstein?

Krijg een gratis masker en tuniek

Hoewel de titel van Warner Bros. en Avalanche Software nog niet te koop is, is het toch mogelijk om een aantal gratis beloningen claimen via de website van Wizarding World. En het is een heel eenvoudig proces.

Het behoeft geen betoog dat je voor deze extraatjes op de PS4, Xbox One en Nintendo Switch moet wachten op hun respectievelijke releases. In het geval van PC en next-gen consoles is dat volgende week.

Door lid te worden van de Harry Potter Fan Club en je te registreren op de WB Games website.website, kun je aanspraak maken op een reeks beloningen, waaronder een exclusief masker en gewaad.

Daarvoor hoeft u slechts een aantal stappen te volgen, die hieronder worden beschreven. Zorg ervoor dat je hetzelfde PSN, Xbox Live, Steam of Nintendo Switch account gebruiken. in de laatste stap.

Klik eerst op deze link, die je naar de overeenkomstige sectie op de website van de Tovenaarswereld brengt. Daar vind je verschillende prijzen en beloningen die je kunt krijgen voor Hogwarts Legacy.

De eerste stap is om in te loggen met je Harry Potter Fan Club account.. Als u al een actieve account hebt, bespaart u dat een paar stappen. Anders moet u het volgende invullen:

  • Registratieproces met uw e-mail en wachtwoord.
  • Keuze van Hogwarts huis na een vragenlijst.
  • Je staf kiezen op basis van verschillende antwoorden.
  • Koppel Harry Potter Fan Club account aan Warner Games account.

Het eerste ding is heel eenvoudig, en duurt maar een paar minuten. Als je eenmaal je Harry Potter Fan Club account hebt aangemaakt, zul je zien dat je profiel bijna leeg is, en je zult het moeten aanvullen.

U moet dan een vragenlijst invullen (in het Engels) zodat de Sorteerhoed bepalen tot welk Hogwarts huis (Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff of Ravenclaw) je behoort..

Zodra u deze stap hebt doorlopen, moet u enkele vragen beantwoorden in de vragenlijst, om krijg je eigen toverstaf. De vragenlijst is ook in het Engels.

Zodra je deze drie stappen hebt doorlopen, hoef je alleen nog maar op deze link te klikken om naar de officiële website van Warner Bros Games te gaan. U moet een account aanmaken, of inloggen als u er al een heeft..

In de sectie Verbindingen In je profiel zie je verschillende platforms en diensten die gekoppeld zijn aan je Warner Bros Games-account. Selecteer Harry Potter Fan Club en koppel beide accounts..

Door dit in te vullen ontvang je (in Harry Potter Fan Club). een Hogwarts Legacy behang voor uw PC, mobiel of tablet.

Het laatste wat je moet doen is Koppel je WB Games-account aan je PSN-, Xbox Live-, Steam- of Nintendo Switch-account. account dat je zal gebruiken om je Hogwarts Legacy spel te starten. Als je dat doet, krijg je het exclusieve masker en gewaad.

Kijk je uit naar Hogwarts Legacy? Dat is er zeker; we raden je aan deze artikelen over Hobby Consoles te bekijken: Hoe speel je Hogwarts Legacy vroegtijdig en pre-load data, Hoe krijg je gratis beloningen, of Hoeveel geld neemt J.K. Rowling?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *